Obolela od raka

Lindina poslednja želja: Samo želim trenutak da kažem zbogom, i onda idem da spavam (FOTO)

Odjednom, ove nedelje vreme polčinje da leti, a ja kažem sebi - čekaj, još nisi spremna. Plašim se koliko vreme brzo prolazi, kaže Linda
Lifestyle
13:14h Autor:
Lindina poslednja želja: Samo želim trenutak da kažem zbogom, i onda idem da spavam (FOTO)
Foto: Twitter

Do nedavno, glumica Linda Belingam nikome, sem užim članovima porodice, nije rekla da ima rak creva, i da joj je ostalo još nekoliko nedelja eventualno mesec dana života.

"Odjednom, ove nedelje vreme polčinje da leti, a ja kažem sebi - čekaj, još nisi spremna. Plašim se koliko vreme brzo prolazi", kaže Linda za mirror.co.uk.

Njen suprug Majkl Petmor sve vreme je uz nju, i često na ivici da zaplače kada pomisli da će još vrlo kratko biti zajedno. On i njihova dva sina tu su da pomognu 66-godišnjoj Lindi da isplanira svoje poslednje dane života.

OVDE saznajte pet najvećih uzročnika raka kojima smo svakodnevno izloženi.

Linda se nada da će njen 59-godišnji suprug kupiti kuću u svom rodnom mestu i naći ženu sa kojom će živeti kada nje više ne bude bilo. Na takve pomisli, Majkl samo klima glavom u znak negodovanja.

Osim toga, ona želi da svu svoju pozitivnu energiju prenese na svoje sinove.

"Toliko je toga ostalo što nisam uspela da ostvarim - nadam se da će moji sinovi iskoristiti moju energiju i paziti na svog oca, i voleti se međusobno. Tužna sam što neću moći da vidim sa kim su se oženili, ali znam da obojica imaju puno toga da pruže onoj koja im ispuni snove", kaže ponosna majka.

Osim članova porodice, svi njeni prijatelji, kolege i fanovi saosećaju sa Lindom, i teško im padaju trenuci korz koje ona sada prolazi.

OVDE saznajte koje čudotvorne voćke sprečavaju rak i čiste jetru.

Zbog svih napornih hemioterapija, njeni prsti su pocrneli, koža se ogulila. Noge su joj utrnule i sklone infekcijama. Kosa oslabila, proredila se i osedela. Ali njen um i smisao za humor i dalje su jaki.

Kada se neko ovih dana požali na neke trivijalne stvari počne da kuka, ona samo kaže: "O prestani da lupetaš - barem nemaš rak u poslednjem stadijumu", prenosi mirror.co.uk.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs