"USVOJILA SAM SESTRINO DETE, PA DOBILA NOŽ U LEĐA": Ispovest žene čija je dobra namera bila put do pakla

Žena koja je usvojila sestrinu bebu, našla se u užasnoj situaciji, pošto je ta ista sestra tražila da joj se "vrati" dete

Lifestyle
19:46h Autor:
"USVOJILA SAM SESTRINO DETE, PA DOBILA NOŽ U LEĐA": Ispovest žene čija je dobra namera bila put do pakla
žena, Foto: Shutterstock

Priča koju je anonimna žena podelila na Redditu otkriva neobičnu životnu priču koja se razvijala tokom sedam godina.

Pre sedam godina, anonimna žena suočila se sa nemogućnošću da ima biološku decu zbog neplodnosti. U tom trenutku, njena mlađa sestra, sa samo 18 godina, neočekivano je zatrudnela i donela odluku da svoje dete stavi na usvajanje. Bez ikakvog oklevanja i iz čiste ljubavi prema sestri, anonimna žena je odlučila da usvoji sestrinu bebu kako bi joj pružila siguran dom i ljubav koja je bila potrebna tom detetu.

Situacija je postala još složenija kada je sestra zatrudnela slučajno nakon jednog neobaveznog susreta sa muškarcem kojeg nije poznavala. Nakon porođaja, sestra nije znala kako da pronađe oca deteta i ostvari kontakt s njim, što je dodatno doprinelo komplikovanosti cele situacije.

Međutim, tu dolazi preokret u priči. Kao rezultat slučajnog susreta u klubu, sestra je naišla na muškarca koji je bio biološki otac deteta koje je dato na usvajanje. Odlučila je da mu ispriča celu priču i tako je stvoren kontakt između muškarca, deteta i anonimne žene.

Neočekivano, taj muškarac, biološki otac deteta, našao je put do te devojčice. I što je još iznenađujuće, anonimna žena se zaljubila u tog muškarca i na kraju se udala za njega. Taj čovek sada nije samo otac svoje biološke ćerke, već je i muž ženi koja ju je usvojila.

Tužna žena, Zabrinuta žena, žena
foto: Shutterstock

Priča koju je anonimna žena podelila na Redditu otkriva kompleksnu situaciju i emotivnu napetost koja se razvila između nje i njene sestre.

Na početku priče, anonimna žena ističe da već neko vreme nije bila u kontaktu sa svojom sestrom. Iznenada je dobila poziv od nje, samo da bi saznala da se sestra udala prošle godine, ali da je njen muž neplodan. Sestra je, suočena sa teškoćama da zatrudni, izrazila želju da dobije nazad svoje biološko dete koje je prethodno dala na usvajanje.

Anonimna žena, koja je sa puno ljubavi usvojila dete svoje sestre pre sedam godina, ostala je zatečena ovim zahtevom. Sa puno razumevanja, ponudila je da se upoznaju i da njenoj sestri bude dozvoljeno da se poveže sa detetom kao tetka. Međutim, nije bila spremna da se odrekne deteta, jer je godinama brinula i vaspitavala to dete kao svoje.

Situacija je postala još složenija kada je sestra pretila tužbom, tvrdeći da je biološka majka deteta i da ima prava na njega. Nakon što je anonimna žena otkrila svojoj sestri da je i njen muž, biološki otac deteta, sestra je izgubila kontrolu i optužila svoju sestru da joj je "ukrala život."

Nakon ovog neprijatnog razgovora, anonimna žena potražila je mišljenje zajednice na Redditu. Gotovo svi korisnici podržali su njenu poziciju, ističući da je zahtev sestre da odvoji dete od porodice i pokuša da postane njegova majka nakon sedam godina neprihvatljiv.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs