Totalno ludilo

Sa 23 godine zavisna od silikona: Tri puta uvećavala grudi i neće se zaustaviti! (FOTO)

Koža mi se toliko razvukla da su mi se stvorile rane koje su se inficirale. Uzimala sam antibiotike na koje sam alergična. Bila sam ozbiljno bolesna. Nisam mogla da se izlečim, hteli su da mi izvade silikone, ali srećom sam se oporavila, kaže Sara koja ne planira da se zaustavi na trenutnoj veličini
Lifestyle
18:02h Autor:
Sa 23 godine zavisna od silikona: Tri puta uvećavala grudi i neće se zaustaviti! (FOTO)
Foto: Facebook / Sarah Marie Summer
1 / 5 Foto: Facebook / Sarah Marie Summer

Ona želi da se proslavi zahvaljujući najvećim silikonskim grudima u Australiji, ali 23-godišnja Sara Mari Samer ne obraća pažnju na upozorenja lekara i planira da ih još više uveća.

Sara je do sada već imala 3 plastične operacije uvećanja grudi, a tek sada ne planira da se na njima zaustavi, jer je zahvaljujući svom izgledu dobila brojne poslove kao model i armiju fanova na društvenim mrežama.

Kako izgleda ponosna vlasnica najvećih silikonskih grudi u Britaniji pogledajte OVDE.

"Mislim da mi ljudi ne veruju da zaista želim da izgledam ovako", izjavila je ova Australijanka, a prenosi Daily Mail.

"Hoću da izgledam blesavo i da budem ogromna. Moje grudi uveseljavaju ljude, a zbog toga sam i ja srećna, tako da to ne može da bude loša stvar", dodala je Sara, koja je prvu operaciju uvećanja grudi imala sa samo 17 godina, a prošle godine je drugi put ugrađivala još veće silikone.

"I dalje su mi osećanja bila pomešana, jer to nije bilo to što sam zamislila. Jednostavno, grudi mi nisu bile dovoljno velike, pa sam odlučila da ih još uvećam", rekla je Sara.

Kojim svetskim damama su smetale velike grudi, pa su ih smanjile saznajte OVDE.

Iako je imala problema sa nalaženjem hirurga koji je bio spreman da obavi treću operaciju, s obzirom na zdravstvene rizike, u januaru je treći put otišla pod nož.

"Koža mi se toliko razvukla da su mi se stvorile rane koje su se inficirale. Uzimala sam antibiotike na koje sam alergična. Bila sam ozbiljno bolesna. Nisam mogla da se izlečim, hteli su da mi izvade silikone, ali srećom sam se oporavila", kaže Sara. Iako zbog ovolikog uvećanja grudi trpi ogromne bolove u kičmi što utiče na njen svakodnevni život, Samer i dalje tvrdi da je srećnija nego ikada pre.

"Vožnja mi je teška. Morala sam ponovo da učim da igram i često obaram stvari grudima, ili prosipam pića po njima", dodala je Sara.

Ostatak njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs