SRBIN OŽENIO MOLDAVKU KRISTINU: Ona svakodnevno objavljuje klipove na temu našeg balkanskog mentaliteta a ovo se POŠTUJE

Krstina u svojim videima prikazuje tipičan balkanski mentalitet i nemoguće je da se ne pronađete bar u jednom od njih.

Lifestyle
19:15h Autor:
SRBIN OŽENIO MOLDAVKU KRISTINU: Ona svakodnevno objavljuje klipove na temu našeg balkanskog mentaliteta a ovo se POŠTUJE
Moldavka Kristina na temu udaje za Srbina, Foto: printscreen/intagram/ cristinacataman

Kristina Kataman (28) je poznata na društvenim mrežama po svojim urnebesnim videima o mentalitetu ljudi iz Evrope u kojima se mnogi od nas pronalaze.

Tu je i naš tipičan balkanski mentalitet za koji znamo da je nepresušan izvor anegdota i viceva a to je upravo tema kojom se Kristina u svom sadržaju bavi. Svojim videima gađa pravo u metu.

"Godišnjica nam je braka i htela sam da napravim dugačak post pretvarajući se da sam stručnjak za veze ili nešto slično, ali sam umesto toga odlučila da uradim ovo", napisala je Kristina i objavila video sa naslovom "Iz tačke gledišta - udata si za Srbina".

I usledio je niz stavki sa kojima ona sada mora da živi, a koje su poznate svakom Srbinu: "Roštilj kao način života, truba kao način života, kada truba zakaže onda harmonika kao način života, njegov ujak koji pravi 1.000 i više litara rakije u dvorištu, i naravno ne postoji bolja rakija od njegove, svaki meč Novaka Đokovića se poštuje kao verski praznik, za slavu napraviti hranu za 60 ljudi, iako ih 30 dolazi".

Apsolutno ništa nije ni pogrešila! Mnogi su odmah pohrlili u koemntare da podele svoja iskustva.

"I ja sam udata za jednog! Jednom sam napravila brokoli za slavu… velika greška očigledno", napisala je Margo u komentarima, a jedan komentator je dodao i:

"Srbi... možda izgledaju grubo i sve to, ali ako ih upoznate oni su veliki ljudi. Volim svoje srpske prijatelje."

Kristina Kataman je influenserka i komičarka, a poreklom je iz Moldavije. Kako je udata za Srbina, često objavljuje sadržaj na temu naših kultura koje se razlikuju od američke. Ima više od 257.000 pratilaca na svojoj Instagram platformi.

Sa suprugom je u Americi osnovala advokatsku kancelariju. Objavila je i e-knjigu pod nazivom "Eastern European Dating: A Cultural Guide" tj. "Dejting iz ugla istočnoevropljanke: Kulturni vodič". Takođe vodi i zanimljiv podkast pod nazivom Catamania Show, prenosi Espreso.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs