5 RAZLOGA ZBOG KOJIH SU ŽENSKE OBLINE NEODOLJIVE MUŠKARCIMA: Ovakve žene odišu samopouzdanjem koje je veoma privlačno

Nije reč samo o pukom fizičkom izgledu nego i o određenim karakteristikama koje ovakve žene poseduju.

Lifestyle
Autor:
5 RAZLOGA ZBOG KOJIH SU ŽENSKE OBLINE NEODOLJIVE MUŠKARCIMA: Ovakve žene odišu samopouzdanjem koje je veoma privlačno
Ovakve žene važe za najatraktivnije !, Foto: face to face / Face to Face / Profimedia

Muškarci pretežno biraju dame sa oblinama za atraktivne i privlačne i oduvek su takve žene važile za "seks simbole" , poput Merlin Monro, Monike Beluči, Dženifer Lopez, Sofije Loren i mnogih drugih.

Ovde nije reč samo o ženskim telima već i o njihovoj harizmi, samouverenosti, šarmu i toj nekoj neodoljivoj privlačnosti. One zaista odišu sigurnošću u sebe a obline dodju samo kao bonus njihovoj privlačnosti.

1. Njihovi zagrljaji su zaista neverovatni.

Jedna stvar koja su istagkli je grljenje. Mnogi muškarci uživaju u maženju sa svojim partnerkama, a devojke sa oblinama imaju prednost u ovoj oblasti. Jedan muškarac je rekao: „Volim veće žene iz istog razloga što više volim svoj jastuk za telo nego moj obični jastuk."

Sofija Loren
foto: Elstree Studios / Christophel Collection / Profimedia

2. Pozitivnost im dolazi prirodno.

Sa ovakvim devojkama nikada nije dosadno i muškarci se vole naći u njihovoj blizini zbog njihovih pozitivnih, zabavnih i ljubaznih ličnosti, koje su takođe prilično zanimljive. Oni vole da ćaskaju i održavaju vezu živom. Upravo ovi kvaliteti ih čine zaista posebnim.

Sofija Vergara
foto: Profimedia

3. Večera sa ženom sa oblinama donosi mnogo radosti i zadovoljstva.

Jedan čovek je objasnio: „Uživanje u obroku je jedno od najvećih životnih zadovoljstava. To je jedna od najboljih stvari koje možete uraditi na sastanku. To je jedna od najboljih aktivnosti veze nakon što ste u braku." On se slaže da je povremeno praćenje dijete od suštinskog značaja za održavanje dobrog zdravlja ako vam je to prioritet. Međutim, to ne bi trebalo da postane vaš glavni fokus u životu.

4. Njihovo samopouzdanje je bez premca.

Muškarci su primetili važne osobine kod žena sa oblinama koje im se zaista dopadaju. Bitan kvalitet je njihova sposobnost da se nose sa teškim situacijama. Kroz izazovna iskustva, razvile su samopouzdanje i naučile da prihvate i cene sebe onakvim kakve jesu.

Dženifer Lopez
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

5. Neverovatno su nežni i saosećajni.

Muškarci ih vide kao brižnije i pune ljubavi, one uvek stavljaju potrebe drugih na prvo mesto. Pored toga, žene sa oblinama zaista uživaju da provode kvalitetno vreme sa svojim partnerima. Oni pronalaze radost čak i u najjednostavnijim stvarima, kao što su zajedničko kuvanje, igranje, smeh i duboki, smisleni razgovori.

Eva Longoria
foto: Profimedia

6. Njihove figure obožavaju muškarci svuda.

Muškarce prirodno privlače žene koje imaju zaobljenija tela jer smatraju da su njihove fizičke karakteristike privlačne. Naročito vole dobro definisane butine i bokove, što su kvaliteti koje traže kod partnera. Oni smatraju da su takve karakteristike privlačne i atraktivne.

Sve žene su prelepe, sa svim svojim nesavršenostima i jedinstvenim oblicima tela. One zaslužuju da budu voljene takvi kakve jesu. U današnjem svetu društvenih medija, gde su nam nametnuti standardi lepote, to može negativno uticati na one koji se bore sa samopouzdanjem. Ključno je zapamtiti da su naše razlike ono što nas zaista čini lepima. Zbog toga je najbitnije da zavolite sebe kako bi i drugi mogli da osete tu vašu privlačnu pozitivnu energiju koja odiše samopouzdanjem. To je ono što je zapravo najprivlačnije!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs