IVANA TRAŽI CELA ITALIJA, JER JE URADIO NEDOPUSTIVU STVAR: Hteo da dokaže ljubav devojci, sada ga čeka DRAKONSKA KAZNA

Ivan je uz osmeh skrnavio Koloseum u Rimu, ne znajući kakve posledice ga čekaju!

Lifestyle
16:45h Autor:
IVANA TRAŽI CELA ITALIJA, JER JE URADIO NEDOPUSTIVU STVAR: Hteo da dokaže ljubav devojci, sada ga čeka DRAKONSKA KAZNA
Koja kazna čeka Ivana koji je pisao po koloseumu u Rimu?, Foto: Printscreen Youtube - eytz

Cela Italija se digla na noge nakon nedopustivog poteza jednog turiste po i Ivan. Odvažio se da oskrnavi simbol Rima - čuveni Koloseum, tako što je urezao svoje i ime svoje devojke. Postupak je snimljen, a video se šri munjevitom brzinom po društvenim mrežama. Mladić nije, očigledno, bio svestan šta radi i da mu preti ogromna kazna.

Flavijevog teatar iz doba Rimskog carstva star skoro 2.000 godina je od neprocenjive važnosti za rimsku kulturu, a ljudi iz celog sveta dolaze da vide ovo impozantno zdanje. Ceo državni vrh, a posebno ministri turizma i kulture su se angažovali, kako bi krivac bio što pre pronađen i adekvatno kažnjen.

Naime, Na zidu Koloseuma pojavilo se ispisano "Ivan + Hejli 23", i to baš u periodu kada su se stanovnici ovog grada već žalili na mnogobrojne turiste koje ove sezone preplavljuju glavni grad Italije, a vrlo je evidentno da će biti oboren rekord iz 2019. godine.

Drakonske kazne

Ukoliko bude pronađen, kazna sa kojom se turista Ivan suočava je od 15.000 dolara do pet godina zatvora.

- Nadam se da će turista biti sankcionisan kako bi shvatio težinu svog postupka. Ne možemo dozvoliti onima koji posećuju našu zemlju da misle da mogu da se ponašaju na ovaj način - istakla je Daniela Santanće, ministarka turizma, pozivajući na poštovanje italijanske istorije.

Turista iz Rusije je 2014. godine ugravirao veliko slovo "K" na zidu Koloseuma i kažnjen je sa 20.000 evra i četiri godine uslovnog zatvora.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs