PAR JE DOBIO TROJE DECE PA POSLE 17 GODINA SAZNALI DA SU ROĐACI: "Sva naša deca imaju po 10 prstiju na rukama i nogama"

Jedan par je nakon 17 godina braka otkrio strašnu istinu koja ih je šokirala.

Lifestyle
12:52h Autor:
PAR JE DOBIO TROJE DECE PA POSLE 17 GODINA SAZNALI DA SU ROĐACI: "Sva naša deca imaju po 10 prstiju na rukama i nogama"
Par dobio 3 dece pa posle 17 godina saznali da su rođaci, Foto: Printscreen/facebook

Već smo pisali o najicestuoznijoj porodici na svetu i kakve su se sve bolesti razvile zbog toga, a sada vam donosimo podjednako intrigantnu priču.

Selina i Džozef Kinon iz Kolorada u SAD-u započeli su vezu 2006. godine, a nakon nekoliko meseci su se venčali. Ubrzo nakon sklapanja braka dobili su prvo dete, a potom i još dvoje. Ipak, postali su viralni na TikToku nakon što su saznali da su u srodstvu.

U objavi na TikToku, koja je pregledana 4,4 miliona puta, Selina je podelila fotografiju nje i supruga na dan venčanja. Tekst na slici glasi: “Udala sam se za svog muža 2006. Dobila troje dece i nisam razmišljala o tome.”

U videu vidimo i snimak sa internet stranice na kojoj možete da pronađemo svoje pretke gde žena govori da ona i njen suprug imaju podudaranje od 62 CM. Ovo merenje se koristi za određivanje genetske povezanosti, a to znači da dele odnos od osam generacija unazad.

Rezultati pokazuju da su u srodstvu između drugog i sedmog rođaka.

Selina je objasnila da je u nakon ovog saznanja među njima sve u redu. “Moja deca i muž su mi sve. Sva naša deca imaju 10 prstiju na rukama i 10 prstiju na nogama."

Mnogi pratioci su joj komentarisali objavu te su konstarisali kako zapravo nema razloga za uzbunu jer su dalji rođaci.

"Ovo ni na koji način nije kontroverzno", "Povezani ste tek u četvrtom kolenu, mislim da nemate razloga za brigu", "Bitno da ste vi svi živi i zdravi", samo su neki od komentara ispod njene objave.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs