MUŽIČARKA JE BILA U KANDŽAMA DROGE, A ONDA SE DESILO ČUDO: Niko ne može da poveruje da je reč o istoj osobi

Nedavno je na TikToku osvanuo snimak devojke koja je bila zavisnica i koji je potresao javnost.

Lifestyle
Autor:
MUŽIČARKA JE BILA U KANDŽAMA DROGE, A ONDA SE DESILO ČUDO: Niko ne može da poveruje da je reč o istoj osobi
Muzičarka je zbog droge bila na ivici života, Foto: Printscreen/TikTok

Svedoci smo da su živote mnogih slavnih ličnosti obeležili problemi sa opijatima i drogom. I dok su neki uspeli da se izvuklu iz pakla zavisnisti drugi su nažalost izgubili tu bitku kao što je recimo Ejmi Vajnhaus, Elvis Prisli i mnogi drugi.

Kako droga utiče na nas? Pitanje koje sve češće čujemo u medijima, društvenim mrežama, pa i svakodnevnom razgovoru.

Naglo raste broj uživalaca droga, naročito među mladima
Naglo raste broj uživalaca droga, naročito među mladimafoto: Shuterstock

Ono što je poražavajuća činjenice je da naglo raste broj uživalaca droga, naročito među mladima. Medicinski stručnjaci tvrde da nijedna droga nije bezopasna, napotiv, ostavlja teške posledice i po mentalno i po fizičko zdravlje.

Izgled osoba koje koriste drogu, naročito ako su zagazile ozbiljno u taj problem, uglavnom je isti - oronulo telo, mršavost, ispijenost, propala kosa i nokti, unakaženo lice i slično, piše Srećna Republika.rs.

Nedavno je na TikToku osvanuo snimak devojke koja je bila narkomanka i koji je potresao javnost. On se pojavio na stranici "Oporavak rok zvezda", pa se pretpostavlja da je devojka bila muzički talenat koji obećava.

U opisu snimka stoji "pre i posle droge", a u njemu se zatim smenjuju fotografije devojke u lošem stanju sa onima kada izgleda potpuno transformisano.

Snimci kada je koristila drogu deluju jezivo i lede krv u žilama. Mršava, ispijena i u potpuno lošem stanju devojka deluje kao da je na ivici anoreksije i za hospitalizaciju.

Devojka je bila dugogodišnji zavisnik
Devojka je bila dugogodišnji zavisnik foto: Printscreen/TikTok

Međutim, u snimku se zatim pojavljuju fotografije gde ona izgleda oporavljeno, pa se veruje kako je konačno uspela da pobedi opaki porok.

Snimak je dospeo na TikTok, a korisnici te mreže su iskoristili priliku da devojci daju podršku i požele joj sve najbolje u daljem životu i oporavku.

Devojka se uspešno oporavila
Devojka se uspešno oporavila foto: Printscreen/TikTok

Tiktokeri su bili zaprepašćeni transformacijom koju je devojka prošla, tvrdeći da iza toga verovatno stoji velika volja i upornost. Mnogi su se pronašli u priči rekavši da su na vreme shvatili kakvo bi sebi zlo naneli kao i porodici da se nisu odlučili za oporavak i život.

Pojedini su joj odali priznanje za snagu i hrabrost, rekavši da je malo onih koji se na taj način u životu suočavaju sa problemom, kakav god on bio, a da je ona u ovom slučaju odabrala najbolje.

Devojka je pronašla pravi put
Devojka je pronašla pravi put foto: Printscreen/TikTok

"Molim se za tebe", "Uvek postiji nada", "Pronašla si pravi put", "Samo napred, pazi na sebe", "Nadam se da ti je život sada puno lepši", samo su neki od komentara ispod ovog videa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs