ON JE ZAKLAO TRUDNU DEVOJKU, A ONDA JE ZAKOPAO KOD CRKVE: Sad je SREĆNO zaljubljen u ŽENU koja je uradila nešto JEZIVO

Džejkob Ferero nije imao problem da prizna kako je ubio trudnu devojku, a potom zapalio njihov dom. Zbog toga je zatvoren na 37 godina, ali sudbina je htela da se u njega zaljubi druga žena

Lifestyle
11:28h Autor:
ON JE ZAKLAO TRUDNU DEVOJKU, A ONDA JE ZAKOPAO KOD CRKVE: Sad je SREĆNO zaljubljen u ŽENU koja je uradila nešto JEZIVO
Džejkob Ferero, Foto: Printscreen/ Facebook

Čelsi Birket ima 30 godina i u ljubavnoj je vezi sa Džejkobom Fererom koji je osuđen na 37 godina zatvora jer je ubio trudnu devojku, a potom je zapalio njihov dom kako bi prikrio dokaze.

Međutim, Čelsi uopšte ne smeta jeziva istorija njenog novog dečka, jer svakodnveno objavljuje na društvenim mrežama njegove fotografije i videe koje joj šalje iz zatvora:

"Ljubav zaista nema granica. Bilo je mnogo nepotrebnih komentara i hejta. Nema potrebe za tim. To je jednostavno nepristojno i nepoštovanje. Sve što sam uradila je to što sam se zaljubila i odlučila da želim da pokažem koliko me to čini srećnom, kaže ona i poručuje zabrinutim pratiocima. Iskreno, Džejkob nije nasilan. Obećavam da sam bezbedna."

Ferero je bivši fabrički radnik, a završio je u zatvoru nakon što je priznao da je zaklao devojku Samantu Grinli koja je tada imala svega 22 godina. Konobarica iz Kolumba u Ohaju, bila je u to vreme trudna tri meseca sa njihovim zajedničkim detetom.

Ferero, koji sada ima 31 godinu, rekao je da se par svađao pre nego što ju je pretukao bejzbol palicom i zadavio 2014. Umotao ju je u zavesu za tuširanje pre nego što je zakopao njeno telo u plitki grob blizu crkve. Dva dana kasnije, čudovište je zapalilo njihov stan kako bi pokušao da prikrije šta je uradio.

Samantina očajna porodica tražila ju je dve nedelje pre nego što je Ferero konačno priznao i odveo policiju do njenog tela. On se nalazi u popravnom zavodu Marion u Merionu, Ohajo, piše The Sun.

Razume se da je Čelsi stupila u kontakt sa njim nakon što je videla njegovu fotografiju na društvenim mrežama. Prošle godine je jednom časopisu rekla da je zaljubljena u drugog američkog zatvorenika po imenu Levi, koji je bio zatvoren zbog krađe automobila. Ali dok je na primer, krajem prošle godine trebalo da bude pušten uz uslovnu, Ferero neće moći da podnese zahtev za puštanje na slobodu još 37 godina.

Ferero, koji na grudima ima istetovirano "svaki put ima drugačiji ishod" — opisuje njihov odnos kao "prelepu mračnu i uvrnutu bajku". On i Čelsi redovno razgovaraju, i tako nabijaju ogromne telefonske račune koje ona mora da plati. Fereru je takođe dozvoljeno da šalje video snimke sebe kako se druži sa ostalim zatvorenicima i svira pesme za nju na svojoj gitari.

- Razlog zašto se nikada ranije nisam pozabavila njegovim zločinima je taj što sam želela da upoznate Džejkoba onakvog kakav on jeste, a ne šta je uradio. Ne kažem da podržavam ono što je uradio i ne kažem da to odobravam. Međutim, odlučujem da prihvatim da je on kažnjen, rekla je, a o tragičnom ubistvu Samante napisala je sledeće:

- Imam informacije ne samo od Džejkoba i onoga što mi je on ispričao. S obzirom na to, da, on je počinio svoj zločin. Da, ima mnogo više od onoga što ste pročitali u novinama. Ne, nije je zapalio. U pitanju je bio samo stan. Da, on je "zlostavljao" njen leš. Ali to je zato što je pomerao njeno telo sa mesta zločina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs