i dalje veliki šmeker

ON JE SAN SVAKE ŽENE, A BRAT MU JE UBIO NAŠU ČUVENU PEVAČICU: Fatalni zavodnik izvajanog tela je sada na VAŽNOJ POZICIJI

Bivši rukometaš Filip Kapisoda je i dalje neverovatno zgodan muškarac na čiji šarm dame padaju vrlo lako. Ali, posle velike porodične tragedije se povukao iz medija.

Celebrities
19:37h Autor:
ON JE SAN SVAKE ŽENE, A BRAT MU JE UBIO NAŠU ČUVENU PEVAČICU: Fatalni zavodnik izvajanog tela je sada na VAŽNOJ POZICIJI
Kako danas izgleda Petar Kapisoda?, Foto: Printscreen Facebook / Petar Kapisoda

Petar Kapisoda (46) nekada je briljirao na terenu kao sjajni rukometaš, te je izgradio veoma uspešnu karijeru. Međutim, još je poznatiji po zanimljivom privatnom životu koji mu je zauvek obeležila tragedija brata.

Petar je sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio bronzane medalje na Svetskim prvenstvima 1999. u Egiptu i 2001. u Francuskoj, a svojevremeno su ga povezivali i sa mnogim poznatim damama poput glumice Marije Karan, misice Tijane Stajšić ili voditeljke Dejane Rosuljaš. Po mišljenju brojnih pripadnica lepšeg pola neodoljiv - kako zbog tela na kojem je svaki mišić isklesan, tako i zbog neverovatnog šarma.

Kod nekadašnjeg vodećeg beogradskog zavodnika ništa se nije pormenilo, osim frizure - danas je bez kose. Ali, i dalje je u odličnoj formi, a gde god se pojavio, izuzeno otmeno je stilizovan.

Sa druge strane, Petra nije mogao ni da sluti kakva ga sudbina čeka. Naime, njegov brat od strica Filip Kapisoda usmrtio je svoju tadašnju devojku - čuvenu pevačicu Kseniju Pajčin, a potom i sebi oduzeo život. Od tog momenta bivšu rukometaš se povukao iz javnog života.

Ksenija Pajčin, Filip Kapisoda
foto: Kurir / Dragana Udovičić, Dado Đilas

Trenutno obavlja veoma odgovornu funkciju predsednika Rukometnog saveza Crne Gore, te se sva njegova pojavljivanja u medijima odnose isključivo na promociju tog sporta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs