fatalan

NAJZGODNIJI SRBIN RASPAMETIO SVET IZGLEDOM: Devojke lude za njim, a na crtu ne mogu da mu stanu ni HOLIVUDSKI FRAJERI

Ako ste se pitali ko je najzgodniji Srbin koji je lepotom očarao svet, mi vam donosimo odgovor - Aleksa Gavrilović!

Lifestyle
21:14h Autor:
NAJZGODNIJI SRBIN RASPAMETIO SVET IZGLEDOM: Devojke lude za njim, a na crtu ne mogu da mu stanu ni HOLIVUDSKI FRAJERI
Ko je najzgodniji Srbin koji je lepotom očarao svet, Foto: Printscreen Instagram/ _aleksagavrilovic_

Da region krije posebne ljude dokaz je mlada Bosanka koja je očara svet svojom neobičnom lepotom. Međutim, jedna narodna izreka kaže "I mi konja za trku imamo!", a Srbin Aleksa Gavrilović takođe je svetu imao šta da pokaže.

Mladi Novosađanin kod nas je prava misterija, dok svet ludi za njim. S razlogom ga zovu Apolonom, a svetski mediji, godinama unazad, svrstavaju ga u najse*si i najzgodnije Srbe na svetu.

Inače, Aleksa se bavi manekenstvom, ima 30 godina, dok je po struci diplomirani pravnik. Takođe je ponosni nosilac titule Mister Universal Ambassador 2016.

"Najveća zabluda o muškom modnom svetu kod nas je da su svi muški modeli gej ili isfeminizirani i baš iz tog razloga se razmišljaju da li da se uopšte bave modelingom da ih ne bi na taj način gledali.", rekao je Aleksa u jednom intervjuu govoreći o predrasudama o manekenima, prenosi Zadovoljna.rs.

Aleksa je pored svoje matične agencije u Srbiji radio za mnoge svetske, od Londona, Barselone, preko Pariza, Milana do Kopenhagena. Posebno pamti revije brenda D&G.

"Organizacija je, naravno, na visokom nivou, ali moram priznati da u odnosu na domaće revije ovde konstantno paze na vašu frizuru, šminku i naravno na odeću koju nosite. Pažnja koja se posvećuje modelima za D&G je za divljenje.", rekao je on.

Podsetimo, Aleksa se pojavio u spotu Aleksandre Prijović za pesmu "Zvuk tišine", nakon čega je posebno postao aktuelan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs