IMA 20 GODINA, A UDALA SE ZA ČOVEKA OD 63 I TRPI SRAMNE UVREDE: "Kada su ga moji roditelji videli zvali su policiju"

20- godišnjakinja se udala za čoveka od 63 godine, a njihova veza prošla je kroz razna iskušenja.

Lifestyle
15:11h Autor:
IMA 20 GODINA, A UDALA SE ZA ČOVEKA OD 63 I TRPI SRAMNE UVREDE: "Kada su ga moji roditelji videli zvali su policiju"
Ima 20 godina i udala se za čoveka od 63, Foto: Printscreen/facebook

Službenica vojne policije Odri Šajen Smajli Mun (20) prvi put je u januaru 2020. godine upoznala Kevina (63) na jednom sajtu za upoznavanje.

Uprkos 42-godišnjoj razlici u godinama između njih, nju je kako je rekla privukla njegova biografija jer je on veteran vojne policije.

U roku od nekoliko meseci su prešli put od dopisivanja i razmene poruka do veze i ubrzo su jedan drugom priznali da su neizmerno zaljubljeni. U julu 2020. godine zvanično su se sreli uživo i podelili prvi poljubac.

Odri tvrdi da razlika u godinama nije problem
Odri tvrdi da razlika u godinama nije problem foto: Printscreen/facebook

- Bila sam uzbuđena i nervozna što sam ga videla. On i dalje priča o danu kada me je sa strašću pogledao. Kevin je napravio prvi korak. Uzeo je moje lice u ruke i prvi put smo se poljubili kada smo se prvi put sreli licem u lice. Oboje se zaista možemo složiti da je to bila ljubav na prvi pogled - rekla je Odri.

Ni Odri ni Kevin iz Modesta u Kaliforniji ranije nisu bili u vezi sa tako velikom razlikom u godinama, ali kažu da im to ne predstavlja problem jer imaju mnogo toga zajedičkog i povezani su na dubokom nivou.

- Ono što našu vezu čini tako sjajnom i savršenom za nas je naša sve veća ljubav - ispričala je ona.

Kevin iza sebe ima brak dug 19 godina iz kojeg ima dvoje dece, od 17 i 24 godine. Njegova deca podržavaju vezu i zadovoljni su što vide koliko je njihov otac srećan.

Kako je Kevin stariji od oba Odrina roditelja, koji imaju 38 i 43 godine, u početku je njihovu vezu držala u tajnosti od svoje porodice - ali je odlučila da im to kaže u avgustu 2020 godine.

- Moja porodica je isprva bila neprijateljski raspoložena u pogledu susreta s njim, jer im nisam na dobar način rekla za nas. Poslala sam im poruku dok sam bila s njim i vratili smo se u kuću mojih roditelja, gde su svi bili zajedno sa policijom koja je čekala napolju - ispričala je ona.

Odri je u početku vezi krila od svojih roditelja
Odri je u početku vezi krila od svojih roditelja foto: Printscreen/facebook

Kako je otkrila u početku je bilo zastrašujuće.

- Tri dana su na njega vikali svaki put kad bi došao da me poseti i činili sve što su mogli da mu kažu koliko je užasno što me voli. Ali on je dokazao da me voli. Sada kada ga je upoznala, moja porodica ga je zaista zavolela - ispričala je Odri.

Par je uspeo da izbegne negativne komentare stranaca, mada kažu da ih često čudno gledaju.

Kažu da se ipak fokusiraju na sebe, a 1. avgusta 2021. par je pobegao i venčao se u maloj kapeli u Nevadi. Sada zajedno planiraju svoju budućnost, planiraju i decu, koju će Kevin da čuva dok će Odri da nastavi da gradi svoju karijeru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs