"POKLONI SE I POČNI" Bizarna tetovaža devojke na intimnom delu tela zgrozila Srbe, tvrde da ništa GROZNIJE nisu videli

Jedna korisnica Tvitera podelila je fotografiju tetovaže na intimnom delu tela što je pokrenulo lavinu negativnih komentara

Lifestyle
15:58h Autor:
"POKLONI SE I POČNI" Bizarna tetovaža devojke na intimnom delu tela zgrozila Srbe, tvrde da ništa GROZNIJE nisu videli
Tetovaža devojke na intimnom delu tela zgrozila Srbe, Foto: Printscreen/instagram/limonium.moth

Tetovaže predstavljaju sliku, odnosno ukras na telu, koje i dalje izazivaju raznorazne komentare.

Mnogi osobe sa tetovažama smatraju promiskuitetnim, a osoba sa tetovažom verovatno će vam reći dublji smisao i značenje slike trajno nacrtane na njenoj koži.

Intimna tetovaža zgrozila korisnike Tvitera
Intimna tetovaža zgrozila korisnike Tvitera foto: Shutterstock

Fotografija tetovaže koja je osvanula na društvenoj mreži Tviter izazvala je lavinu komentara. Naime, na pomenutoj mreži jedna korisnica podelila je fotografiju koju je našla na internetu, a na kojoj vidimo tetovažu predelu ženske regije.

"Pokloni se i počni", tetovaža je žene koju pored ovog ispisa krasi srce. Ova tetovaža izazvala je nevericu i lavinu komentara među korisnicima Tvitera, a pojedini su naveli da su imali priliku da čuju komentare ginekologa koji su se u više navarata prilikom svog rada susretali sa pacijentkinjama koje su imale slične tetovaže.

"Videla gospođu na ginekologiji samo čini mi se veća slova isti tekst i ništa ružnije videla nisam iskreno", "Vrlo kreativan rad. Kako li će izgledati za 20 godina", "Bolje da je ulozila u trajnu epilaciju nego u ovu tetovažu", "Nije bolest sve što boli", "Taman pomislim sve sam video, kad ono međutim", "Grozno", "Bolest", samo su neki od komentara koje je izazvala tetovaža nepoznate devojke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs