pažljivo pročitajte!

NAJEFIKASNIJI NAČIN KAKO DA PREPOZNATE DOBROG ČOVEKA: Drevni mudrac je imao tehniku koja nikada ne greši u proceni ljudi

Dovoljno je da obratite pažnju na samo jednu stvar, kako biste prepoznali dobrog čoveka!

Lifestyle
15:15h Autor:
NAJEFIKASNIJI NAČIN KAKO DA PREPOZNATE DOBROG ČOVEKA: Drevni mudrac je imao tehniku koja nikada ne greši u proceni ljudi
Kako prepoznati dobrog čoveka?, Foto: Ilustracija / Shutterstock

Da li ste se ikada zapitali ko je i zbog čega dobar čovek? Mnogo je odgovora na ovo pitanje, ali samo je jedan adekvatan - osobu određuje ono što nosi u duši, kao i energija koju emituje. To govori o njemu bolje od bilo koje reči.

Jedan drevni mudrac je u samo jednoj rečenici opisao način na koji vrlo lako možemo zaključiti kakva je neka osoba. Zato, pažljivo pročitajte njegove reči i dobro ih upamtite!

- Ne možete ga prepoznati po onome što on govori, ni prema tome kako izgleda, već prema atmosferi koja se stvara u njegovom prisustvu. To je dokaz. Jer niko ne može da stvori atmosferu koja ne pripada njegovom duhu - istakao je.

Deda, Deka
foto: Shutterstock

U ovom postupku je najvažnije pratiti svoju intuiciju, onaj osećaj u stomaku koji se probudi kada nešto nije kako treba. Nikada ga ne ignorišete.

Kada se dobro zamislite, zaista je tako. Sigurno vam se desilo da se u nečijem društvu osećate nelagodno, unemireno, a neretko postanete i nervozni. Čak i kada se neko pretvara, kada se trudi da bude previše ljubazan, a zapravo ima loše misli i namere, vi to možete osetiti.

deka
foto: Shutterstock

Sa druge, strane, ima i ljudi koji vas njihovim prisustvom ne samo smire, već i oraspolože, te se osećate mnogo bolje nakon susreta. Kada osoba oko vas stvara atmosferu prijateljstva, ljubavi, divne energije, takvu da želite da joj se priližite i ponovo je vidite, u vama se budi osećaj da je ona dobar čovek, neko kome možete verovati i koga vredi voleti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs