3 GODINE SA LICA SKIDA TETOVAŽU, A RAZLOG JE BANALAN: Telo mu je iscrtano od glave do pete, a ženama je NEODOLJIV

Simone Fontanu je tatu majstor koji je istetoviran "od glave do pete", ali sada je odlučio da jednu tetovažu skine sa lica i to radi protekle tri godine

Lifestyle
10:22h Autor:
3 GODINE SA LICA SKIDA TETOVAŽU, A RAZLOG JE BANALAN: Telo mu je iscrtano od glave do pete, a ženama je NEODOLJIV
Simone Fontanu, Foto: Printscreeen/ Instagram/ loscoboy

Tetovaže i pirsing postale su veoma popularne poslednjih desetak godina. Sve više ljudi se odlučuje da svoje telo ukrasi teovažom, a oni koji su u ovaj proces ušli često kažu kako ne mogu da se zaustave.

Jedan do njih je Simone Fontanu kome je tetoviranje životni poziv, ali i životni stil. Ovaj neverovatno lep i zgodan mušakrac skoro da nema mesta na telu koje nije istetovirao. Njegovo lice nije izuzetak. Nekoliko tetovaža širi se preko njegovog čela i obraza, a Simone je pre tri godine odlučio da jednu tetovažu ukloni i za to mu je potrebno - verovali ili ne, tri pune godine!

"Tri godine laserskog uklanjanja na čelu. Uklanjanje nije završeno, ali se kraj bliži. Nakon potpunog uklanjanja moje tetovaže na čelu, nastaviću sa kreiranjem nove tetovaže o kojoj već neko vreme razmišljam. PS. Obožavam tetovaže na licu, odlučio sam da uklonim samo ove na čelu, jer sam tokom vremena radio nekoliko tetovaža jednih preko drugih i želim da to ponovim, kako bi bilo urednije," rekao je Simone.

Uklanjanje jedne tetovaže da bi naneo drugu za mnoge predstavlja bizarnost, ali ne i za Simona koji svoje telo doživljava kao slikarsko platno.

Pogledajte u galeriju u nastavku teksta kako izgleda ovaj zgodni tatu majstor:

1 / 5 Foto: Printscreeen/ Instagram/ loscoboy
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs