U 20 GODINA MLAĐU DEVOJKU GLEDA KAO U BOGA: Milioner bi voleo da mu rodi dete, ali ona kaže "NE, još 10 godina"

Džeson Openhajm možda ima bogatstvo, ali ne i preteranu sreću u ljubavi. Za to vreme pobožno gleda u novu devojku i očekuje da mu rodi dete

Lifestyle
Autor:
U 20 GODINA MLAĐU DEVOJKU GLEDA KAO U BOGA: Milioner bi voleo da mu rodi dete, ali ona kaže "NE, još 10 godina"
Foto: Profimedia

Džejson Openhajm (45) je multimilioner koji je bogatstvo stekao kao broker za nekretnine. Ovo leto je počeo da se zabavlja sa mladom manekenkom Mari-Lu Nurk (25) koja je od njega mlađa 20 godina.

Od avgusta Džeson se ne razdvaja od Mari-Lu i sa ponosom je pokazuje prijateljima. Sada je odlučio da se pohvali i pred paparaco fotografima koji su ih čekali u Zapadnom Holivudu.

Par se prošetao ulicama u usklađenom izdanju, a svima je pažnju privukla očigledna razlika u visini između Nurk i bogataša.

1 / 6 Foto: Profimedia

Međutim, Džejsonu to nimalo ne smeta dok u svoju novu devojku gleda kao u boga.

Par je prvi put viđen zajedno u avgustu kada su fotografisani kako se strastveno ljube dok su bili na grčkom ostrvu Mikonos.

Džejson Openhajm
foto: Profimedia

Prošlog meseca se čak spekulisalo kako je Mari - Lu trudna, jer joj je u jednom navratu Džejson ljubio stomak. Međutim, oni su tu glasinu dematovali.

Džejson Openhajm
foto: Profimedia

"Trenutno sam više za tu opciju da budem muž nego otac. Sviđa mi se ideja što veza sa Mari Lu ne stvara nikakav pritisak. Ona je mlada i život je pred nama," rekao je on. Međutim, poznato je da je prijašnju vezu okončao u želji da nađe devojku koja bi mu rodila dete.

Džejson Openhajm
foto: Profimedia

Manekenka je ipak rekla da sada ne razmišlja o deci i da se ništa neće promeniti po tom pitanju još najmanje 10 godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs