IZBACITE NEGATIVNU ENERGIJU IZ KUĆE

DA LI JE U VAŠEM DOMU PRISUTNA NEGATIVNA ENERGIJA? Proverite uz jednostavan trik za koji vam je potreban lovorov list

Ako se osećate bezvoljno, umorno, loše spavate, možda se u vašem domu nakupila negativna energija. Evo kako da uz pomoć lovorovog lista proverite kakva je energija u kući i na koji način da neutrališete onu lošu, destruktivnu.

Lifestyle
15:50h Autor:
DA LI JE U VAŠEM DOMU PRISUTNA NEGATIVNA ENERGIJA? Proverite uz jednostavan trik za koji vam je potreban lovorov list
Foto: Shutterstock

Svi mi smo okruženi i pozitivnim i negativnim stvarima, a da bismo bili zdravi, srećni, produktivni- telo mora da bude u balansu. Isto je i sa domom. Da bi on postao mesto koje nas opušta, okrepljuje i gde se regenerišemo, mora da ima protok pozitivne energije. Međutim, često se dešava da se u prostoru nakupi ona destruktivna, negativna energija. Više je razloga za to, a detaljnije o tome možete pročitati ovde.

Kada je u kući prisutna negativna energija, osećamo se loše, apatično, bezvoljno, nemamo energije, loše spavamo…

lovorov list
foto: Profimedia

Kako možete da proverite kakva je energija u vašem životnom prostoru?

Potrebno vam je nekoliko listova lovora. Prema feng šui učenju, list lovora odbija negativnu energiju i energetski čisti.

Uzmite nekoliko listova ovog začinskog bilja, upaljač ili šibicu i tanjir. Zapalite lovorov list i stavite u tanjir da izgori. Zatim izađite van kako biste neutralisali njegov miris iz svojih čula a zatim se vratite u kuću. Šta osećate? Ako je miris prijatan, blag, umirujuć, to je znak da je u kući prisutna pozitivna energija. Ukoliko je miris neprijatan, suviše jak, neprijiatan, osećate kao da se gušite, veruje se da se u kući nakupila negativna energija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs