primenite obavezno

OVIH 7 MOĆNIH REČENICA DONOSE SREĆU I NAPREDAK U VAŠ ŽIVOT: Ponavljajte ih svako jutro i procvetaćete!


7 afirmacija koje privlače sreću - ponavljajte ih svaki dan za napredak i boljitak u životu!

Lifestyle
Autor:
OVIH 7 MOĆNIH REČENICA DONOSE SREĆU I NAPREDAK U VAŠ ŽIVOT: Ponavljajte ih svako jutro i procvetaćete!
Foto: Shutterstock

Afirmacije su pozitivne fraze koje imaju posebnu moć da motivišu, probude u vama pozitivnu energiju i programiraju čoveka na uspeh.Ove fraze su izuzetno jednostavne, ali izuzetno snažne.

Svaka reč koju izgovorimo menja našu energiju, svaka naša misao može se manifestovati u stvarnosti. Negativne fraze donose nezadovoljstvo loše raspoloženje, negativnu energiju, dok, sa druge strane, pozitivne izreke privlače samo sreću.

Evo kojih 7 rečenica pomažu da privučete sreću i napredujete:

1. "Sreća me ispunjava." - Ovu afirmaciju možete govoriti pred ogledalom odmah nakon buđenja, pomoći će vam da se prilagodite pozitivnom talasu i lako se nosite sa bilo kojim zadacima zakazanim za taj dan.

2. "Uživam u svom životu." - Ova fraza se može izgovarati stalno tokom dana, posebno ako postoje privremene prepreke na putu ili se događaji ne razvijaju kako je planirano.

Žena, Sreća, Žena se smeje, Proleće
foto: Shuterstock

3. "Moj put vodi ka blagostanju, ja privlačim sreću svaki dan." - Još jedna magična fraza, zahvaljujući kojoj će biti moguće prevazići poteškoće i rešiti dileme.

4. "Ja sam u harmoniji sa svetom." - Ova fraza će vam pomoći da pronađete unutrašnji mir, da ne podlegnete provokacijama i da ne pogrešite kada donosite odluke.

5. "Srećan sam svaki dan." - Afirmacija koja se izgovara ujutru i privlači uspeh, može pomoći da se nosite sa svim poteškoćama na putu ka sreći.

6. "U mom životu uvek postoji mesto za sreću." - Rečenica koja će pomoći privlačenju prosperiteta i motiviše vas da iskoristite prilike koje mogu promeniti vaš život nabolje.

7. "Ja predstavljam uspeh." - Možete je koroistiti pre važnih sastanaka, potpisivanja dokumenata ili pokretanja ozbiljnog projekta. Pomaže vam da povećate samopouzdanje i neće vam dozvoliti da se k aželjenom putu spotaknete i odustanete.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs