POZNATI O PROMENAMA NA SEBI

DUGA CRNA, SVILENKASTA I PLAVA, MUŠKA FRIZURA: Ceca obožava da eksperimentiše sa kosom! Koja frizura joj najbolje stoji?

Nova frizura Cece Ražnatović izazvala je brojne komentare.

Lifestyle
Autor:
DUGA CRNA, SVILENKASTA I PLAVA, MUŠKA FRIZURA: Ceca obožava da eksperimentiše sa kosom! Koja frizura joj najbolje stoji?
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Ceca Ražnatović je na muzičku scenu stupila još kao maloletna devojčica i pesmom "Cvetak, zanovetak" u potpunosti šarmirala publiku i osigurala svoje mesto na estradnom nebu.

Svakodnevna pojavljivanja pred kamerama zahtevaju mnogo rada na svom fizičkom izgledu. To dobro zna i Ceca Ražnatović koja je uvek tip - top sređena, ali ne samo to. Popularna pevačica jako dobro zna da su promene i osveženje izgleda ključni - uvek treba ponuditi nešto novo i drugačije.

Ražnatovićeva je imala kratku kosu, dok sada najčešće nosi ravnu puštenu kosu, eventualno dignutu u rep, farbala se u plavo, ali u jednom trenutku napravila je pravu promenu.

Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Printscreen Youtube / Ceca Ražnatović

Afro kovrdže na crnoj kosi, savršeno su pristajale Ceci, koja je još jednom pokazala da je spremna da prati modne trendove.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen Instagram / cecaraznatovic

Ona je u toku svoje karijere i veze, a kasnije i braka sa Željkom Ražnatovićem Arkanom dosta radila na svom fizičkom izgledu, te je i više nego očigledno da je "sredila" grudi, usta, zube, ali i dosta eksperimentisala sa kosom, te se malo ko iz prve može setiti kako je izgledala bez silikona.

Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Printscreen Youtube / Ceca Ražnatović

Ipak, u tom periodu nisu bili svi oduševljeni Cecinom novom frizurom, pa su joj poručili da joj ravna kosa najbolje pristaje i da ovako jednostavno ne liči na sebe. Afro lokne daju bogati volumen kosi, a Ceca je otkrila da je glumica Lidija Vukićević bila inspiracija na promenu.

Ceca Ražnatović, Ceca
foto: Kurir / Dragan Kadić

Šta vi mislite o Cecinim promenama i koja frizura joj je najbolje stajala?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs