Astrologija

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. MAJ: Oprezno sa rečima - one seku kao mač!

Rak uživa jer mu sve ide od ruke, Lav umoran, Devica zadovoljna

Lifestyle
08:17h Autor:

Ovan

Ovaj dan može vam doneti iznenadno poslovno putovanje i uspešne poslovne pregovore. Vaša finansijska situacija se popravlja. Flert na poslu može da se pretvori u strasnu ljubavnu vezu i nešto mnogo više od onoga što ste očekivali. Problemi sa skočnim zglobom.

Bik

Zategnuti odnosi uneće negativan elektricitet atmosferu ovog dana. Budite oprezni i birajte reči u ophođenju sa kolegama i nadređenima. U vašem polju emotivnih odnosa prevladavaju osećanja i to će vam doneti pravi procvat u vašem odnosu sa partnerom. Nervna rastrojenost.

Blizanci

Važan poslovni sastanak odlučiće o daljem pravcu vašeg poslovanja. Glavnu ulogu odigraće vaša sugestivnost u pregovorima. Slobodni Blizanci mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Lava ili Vodolije, i to preko posla. Muče vas alergije.

Rak

Pruža vam se prilika da završite rad na dugotrajnom projektu. Imaćete mnogo razloga da budete ponosni na svoje rezultate. Ljubavni sastanak ovog dana će oživeti one stare dobro poznate leptiriće u vašem stomaku. Promenite režim ishrane.

Lav

Danas budite oprezni u komunikaciji, jer bi se moglo desiti da budete pogrešno shvaćeni. Svaki dokument pre potpisivanja dobro proučite. Uživate u toplini svog doma, okruženi porodicom. Očekuje vas zajedničko putovanje sa partnerom. Izbegavajte zadimljene prostorije.

Devica

Strogo se pridržavajte unapred zacrtanih prioriteta da se ne biste izgubili u detaljima. Očekuje vas finansijski dobitak.Mogućnost nesporazuma sa partnerom danas je izuzetno velika. Pažljivo birajte reči u vašoj komunikaciji. Pad imuniteta.

Vaga

Pohvale za postignute rezultate od strane nadređenih i vaših kolega učiniće vas vrlo ponosnim. Finansijska situacija je sve bolja i bolja. Nalazite se pred izazovom da probate zabranjeno voće. Postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu. Izbegavajte zadimljene prostorije.

Škorpija

Uspešna saradnja sa stranom kompanijom ili osobom iz inostranstva. Ključ uspeha ovog dana je u dobroj komunikaciji i usaglašavanju različitih stavova. Planetarni aspekti pojačavaju vašu potrebu za ljubavlju. Nesuglasice u okviru porodice. Nervoza.

Strelac

Ovaj dan obeležiće iznenadno putovanje, ali će ono doneti veoma konstruktivne rezultate za vaše poslovanje. Finansijska situacija se popravlja. Izlazak u društvo doneće vam poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom u znaku Ovna ili Vodolije. Glavobolja.

Jarac

Ovaj dan obeležiće uspeh na finansijskom planu. Mogući su dobici sa neočekivane strane, i to putem saradnje od koje ste već bili digli ruke. Konfliktne situacije sa partnerom mogu nastati zbog različitog viđenja zajedničke budućnosti. Loša cirkulacija.

Vodolija

Ovaj dan uneće novu dinamiku u vaše poslovanje. Pa ipak, napredak u poslovanju zavisiće od spremnosti na kompromis u vašim pregovorima. Flert na putovanju može vam doneti mnogo uzbuđenja i strasti. To će biti veza zasnovana više na fizičkoj privlačnosti. Loša cirkulacija.

Ribe

Nepredviđena situacija na finansijskom planu može stvoriti zastoj u realizaciji vaših planova. Pripremite rezervni plan. Očekuje vas novo poglavlje na ljubavnom planu i početak veze sa osobom koja vam se već dugo dopada. Pojava nekog osipa na koži.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs