Astrologija

HOROSKOP ZA 29. MART: Smeši vam se jedan novčani dobitak!

Vaga nervozna, Devica popustljiva, Bik umoran, Strelac srećan

Lifestyle
08:27h Autor:

Ovan

Danas poslovanje prilagodite vanrednim okolnostima. Delovaćete u skladu s rezervnim planom.

Ovnovi koji su u braku danas mogu da se suoče sa nekim starim problemom u vezi. Rešenje tog problema više ne može da se odlaže. Nervoza.

Bik

Postoji mogućnost nepredviđenih okolnosti na nekom poslovnom putovanju. Budite oprezni prilikom potpisivanja ugovora. Mogućnost ljubavne avanture na putovanju je velika. Bikove koji su u vezi očekuje lep izlazak s partnerom. Problemi sa grlom.

Blizanci

Pohvale i priznanje od strane nadređenih mogu obeležiti ovaj dan. Mogućnost unapređenja je velika. Finansijska situacija je odlična. Postoji veliko iskušenje da uđete u tajnu vezu sa osobom koja vam se već dugo dopada. Problemi sa sinusima.

Rak

Odličnim poslovnim potezima pobedićete konkurenciju. Očekuje vas uspešno rešenje dugotrajnog pravnog problema. Lep i harmoničan period u odnosu sa partnerom. Slobodne Rakove očekuje susret sa osobom koja će im se dopasti na prvi pogled. Moguća je ljubav na prvi pogled. Iritacija kože.

Lav

Jedan od vaših poslovnih saradnika može da napravi ozbiljne previde. Rešenje problematične situacije donećete timski. Loš odnos sa partnerom može obeležiti ovaj dan. Ispravite greške na vreme. I to zajedno sa partnerom. Migrena.

Devica

Nezaposlene Device očekuje odlična poslovna ponuda. Najvažnije je da se dobro pripremite za poslovni razgovor. Device koje su u braku danas očekuje burna rasprava u okviru porodice. Slobodne Device nalaze se pred novim poglavljem na ljubavnom planu. Prehlada.

Vaga

Atmosfera neizvesnosti na poslu može doprineti opštoj nervozi. Ovo može biti dan značajnih vesti i odluka. Pojačan magnetizam može vam doneti prilike za flert na svakom koraku. Međutim, danas to može biti mač sa dve oštrice. Poteškoće u hodu.

Škorpija

Nemojte dozvoliti da vas danas iznerviraju negativni komentari vaših pretpostavljenih. Ubrzo će se situacija preokrenut i vi ćete zablistati u punom sjaju. Neodoljiva privlačnost koju osećate prema osobi sa posla može rezultirati burnom ljubavnom vezom. Umorni ste.

Strelac

Ukoliko se bavite trgovinom ili vaš posao podrazumeva komunikaciju sa klijentima, ovaj dan može biti posebno uspešan. Kratkotrajna kriza u odnosu sa vašim partnerom rešiće se razgovorom potpuno otvorenih karata. Problemi sa stopalima.

Jarac

Danas vas očekuju veoma važne vesti. Zahvaljujući tim informacijama uspešno ćete osmisliti strateški plan za ostvarenje zacrtanih ciljeva. Slobodne Jarčeve očekuje burna ljubavna romansa sa jednim Ovnom. Bolovi u kostima.

Vodolija

Današnja situacija zahteva prilagođavanje, jer možete biti pod pritiskom velikog broja obaveza. Najvažnije je da poštujete prioritete. Idealan dan za zajedničko putovanje. Očekuje vas lepo i romantično veče sa partnerom. Problemi sa vidom.

Ribe

Nalazite se pod pritiskom krajnjih rokova i to vam stvara nervozu. Bićete u situaciji da prenesete deo svojih ovlašćenja na članove tima. Slobodne Ribe mogu danas upoznati svoju srodnu dušu na nekom kraćem putovanju. Odlično se osećate.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs