Neverovatno

KAKO TO DA SRBIMA IVANINA ZLATNA MEDALJA NIJE DOVOLJNA: Ako može da rodi još dvoje, troje dece...

Samo nebo je granica...

Lifestyle
Autor:
KAKO TO DA SRBIMA IVANINA ZLATNA MEDALJA NIJE DOVOLJNA: Ako može da rodi još dvoje, troje dece...
Foto: Profimedia

Juče je ceo svet Ivanu Vuletu oslovio kao "Kraljicu Srbije" zbog osvojene zlatne medalje na Svetskom dvoranskom prvenstvu atletike u Srbiji.

Kada je Ivana skočila 7,06 metara, bilo je jasno svima da imamo zlato. Društvene mreže su se bukvalno usijale od komentara. Iako je većina ljudi delila njenu fotografiju sa rečima podrške, ponosa i čestitke, bilo je i onih koji su imali još nešto da dodaju:

"Bravo Ivana, kraljice! Ti si ponos Srbije. Još da rodiš dvoje, troje dece...", bili su česti komentari ispod tekstova o Ivani Vuleti i njenom uspehu!

Dok nekima nije dovoljno to što je Ivana uspela da postigne neverovatan uspeh u sportu, drugima je bilo "neobično" njeno prezime.

Nakon udaje za Marka Vuletu, Ivana je prihvatila muževljevo prezime, pa je na ovom takmičenju došla kao Ivana Vuleta. Mnogima nije bilo jasno zašto je svoje slavno prezime zamenila za Vuletu, pa su se nizali komentari:

"Gledam sliku i čitam na grudima Vuleta, ok rekih, sigurno je sponzor. Dobro sad znam!"

Iako većina devojaka uzima muževljevo prezime kada se uda, izgleda da Srbija teško prašta ovo isto Ivani. I kao da nam nije dovoljno to što nas je opet obradovala i Srbiju predstavila u divnom svetlu, mi od Ivane Vulete očekujemo još, ako je moguće da rodi "dvoje, troje dece"..

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs