SRODNE DUŠE

U ŽIVOTU ĆETE SRESTI 4 TIPA SRODNIH DUŠA: Svaka je tu sa posebnim razlogom, a evo i kako da ih prepoznate!

Svi imamo srodne duše, ali nisu sve tu sa istim razlogom...

Lifestyle
Autor:
U ŽIVOTU ĆETE SRESTI 4 TIPA SRODNIH DUŠA: Svaka je tu sa posebnim razlogom, a evo i kako da ih prepoznate!
Foto: Shutterstock

”…i kada neko sretne svoju drugu polovinu, stvarnu polovinu sebe, bilo da je to ljubavnik mladosti ili ljubavnik druge vrste, izgubljeni su u čuđenju ljubavi, prijateljstva i intimnosti, i drugi neće izaći iz vida, čak ni za trenutak…” – Platon, Simpozij

Ako smo svjesni vrsta srodnih duša koje susrećemo u životu, to nam može pomoći da iskoristimo sve te mogućnosti i razvijemo unutrašnje veze, piše sajt Novipočetak.com

1.Srodne duše koje isceljuju

To su ljudi koji su već hodali vašim putovanjem i pomažu vam da naučite od svojih grešaka kako biste mogli nastaviti. Može se reći da se pojavljuju u božanskom vremenu tačno kada vam trebaju, kao da su poslati "odozgo".

Kako ih prepoznati ?

Vaš odnos će se razvijati brzo, možda će čak biti i čudno. Vreme kada se upoznate s tom osobom biće kao da se bavite prošlim pitanjima i putevima. Vi ćete to znati, verujte.

2.Srodne duše iz prošlih života

Ove srodne duše su možda bile one prave u prošlom životu, i to može izazvati nelagodu i nekompatibilnost, iako će veza biti snažna u tren oka. Čini se da ćete zauvek biti prijatelji i verovatno ste u pravu. Ta će veza trajati ceo život jer su oni bili pored vas u prošlom životu. S njima ćete podeliti svoje tajne i to će vas naučiti bitnu stvar o poverenju. Bićete ono što jeste s tom osobom, bez maske koju ponekad nosite u javnosti.

Kako da ih prepoznate ?

Za razliku od isceljiteljskih duša, susret sa ovim osobama doživećete kada zaista budete svoji.

Oni će uvek pokazivati svoje istinsko pored vas, bće ih lako prepoznati. Oni će vam pomoći da kreirate život iz snova. Ovo prijateljstvo će trajati večno (možda i u sledećem životu)

3.Karmičke srodne duše

Ovi tipovi srodnih duša su povezani kroz vaš prošli život. Oni su duboki i karmički, i to može biti znak boli, jer uključuje ego. I upravo je ta tačka, da izgradite svoj prvi sloj. Uvek povezujemo ove srodne duše s teškom vežbom. Kada počnete, možda je bolno kao pakao, ali na kraju će biti vredno toga.

Kako ih prepoznati ?

Osećaćete njihovu bol, ali to je zato što ste oboje u istom položaju i trebate sami izrezati svoj prvi sloj ega.

4.Blizanački plamenovi

Imate li prijatelja s kojim si nadopunjujete rečenice? I nekako znate šta oni misle? Ako činite to, vi gledate u blizanački plamen. Za razliku od karmičkih duša, dva plamena nadilaze ego. Osećaćete celovitost veze. Možda to neće biti ljubavnik, ali ako jeste, oboje ćete uživati u vezi za celi život.

Kako ih prepoznati ?

Osećaćete se kao da ste ih poznavali oduvek. Uostalom, vi ste srodne duše. Samo ne želite biti razdvojeni, čak ni jedan dan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs