POGLEDAJTE

HOLIVUDSKE ZVEZDE KOJE IMAJU UBEDLJIVO NAJVEĆI IQ: Nećete verovati ko se sve nalazi na spisku! (FOTO)

Da nisu zvezde, bile bi naučnici

Lifestyle
Autor:
HOLIVUDSKE ZVEZDE KOJE IMAJU UBEDLJIVO NAJVEĆI IQ: Nećete verovati ko se sve nalazi na spisku! (FOTO)
Foto: Profimedia / kolaž

Osim što imaju dobra izgled i neverovatan talenat, oni takođe imaju i inteligenciju iznad proseka. Neke poznate ličnosti su završili i nekoliko fakulteta, a neke su i članovi Mense.

Natali Portman

Natali u svojoj filmografiji ima različite uloge, od naučnika do balerine. Ne samo da je ekstremno talentovana za glumu, već je i završila osnovne akademske studije na prestižnom Harvardu. Osim što je fakultetski obrazovana, Natali tečno govori hebrejski i engleski, a razume francuski, nemački, japanski i španski. Takođe je pohađala kurseve u Jerusalimu.

Natali Portman
foto: Profimedia

Met Dejmon - 160

Studirao je na Harvardu ali je fakultet napustio kako bi se posvetio glumačkoj karijeri, u čemu je i uspeo.

Met Dejmon
foto: Profimedia

Madona - 140

Slavna pevačica zbog svojih postupaka odaje utisak ne baš previše bistre osobe, ali rezultat njenog IQ testa pokazuje drugačije.

Madona
foto: Profimedia

Šakira - 140

I Šakira može da stane rame uz rame sa Madonom kada je inteligencija u pitanju. Bila je veoma dobar đak, ali zbog lubavi prema muzici nikada nije upisla fakultet. Njen koeficijent inteligencije iznosi 140.

Šakira
foto: Profimedia

Sindi Kraford - 154

Ona definitivno ima sve, savršen izgled i natprosečnu inteligenciju. Manekenk je bila odličan đak u srednjoj školi i primljena je na Nortvestern univerzitet. Ipak, od studiranja je odustala zbog karijere.

Sindi Kraford
foto: Profimedia

Silvester Stalone - 160

Mišićav, talentovan i inteligentan. Ovaj glumac se za dobrim razlogom nalazi na ovoj listi. Njegov koeficijen i nteligencije iznosi 160.

Silvester Stalone
foto: Profimedia

Šeron Stoun - 154

Poznata glumica je primljena na univerzitet Edinboro kada je imala 15 godina a njen koeficijent inteligencije iznosi 154. Ona je takođe član Mense.

Šeron Stoun
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs