kristin dejvis

PISALI SU O MOM TELU U OBLIKU KRUŠKE! BESNA SAM: Kristin Dejvis o kritikama na račun nastavka serije Seks i grad!

Nakon što se vratila na male ekrane u ulozi Šarlot Jork u nastavku serije "Seks i grad", Kristin Dejvis zaboleli su negativni komentari na račun njenog izgleda

Lifestyle
Autor:
PISALI SU O MOM TELU U OBLIKU KRUŠKE! BESNA SAM: Kristin Dejvis o kritikama na račun nastavka serije Seks i grad!
Foto: Profimedia

Nakon premijernog emitovanja dugoiščekivane serije "I tek tako" američka glumica Kristin Dejvis (56) odreagovala je na kritike gledaoca koji su se "okomili" na njene godine i fizički izgled.

Jedna od glavnih junakinja hit serije 90-ih 'Seks i grad', kao i nastavka istog pod nazivom "I tek tako", rekla je za Sunday Times da ju je iznenadila pažnja koju su ona i njene koleginice Sara Džesika Parker i Sintija Nikson dobile zbog novih epizoda i uloge koje su inicijalno igrale u svojim 30-ima.

Iako njen lik u seriji ima problema sa starenjem jer nagovara Mirandu da ofarba sede kosu, Kristin kaže da u realnom životu paparaci svim silama pokušavaju da zabeleže lošije fotografije 50- godišnjakinja na setu.

Svi smatraju da mogu komentarišu što god da požele i da pišu kako im se sviđaju ili ne sviđaju naša kosa, naša lica, bilo šta... To je došlo do takvog intenziteta da sam ostala u šoku. Besna sam, a to ne želim, pa sam prestala da čitam komentare', rekla je Kristin Dejvis o kritikama koje je dobila nakon premijere "I tek tako".

"Znali su svake nedelje da pišu o mom telu "u obliku kruške", ali to mi tada definitivno nije bio kompliment. Izluđivalo me jer to tad nisam mogla da sprečim, a ni sada nije ništa drugačije. Biću iskrena, osećam se tako da bi svima rekla - Je*ite se. Je*ite se ljudi, napravite bolje ako mislite da možete. Eto, tako se osećam. To je problem sa društvenim mrežama, jer ne znaš ništa o ljudima s druge strane. Oni su tu samo da bacaju bombe koje će te povrediti. I to me ljuti", rekla je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs