ko mi tebe uze, tamara

IZA ČUVENOG HITA TAMARA KRIJE SE TRAGIČNA LJUBAVNA PRIČA: Velika tajna koja slama srca! (VIDEO)

Pesma “Tamara” jedna je od velikih hitova pevača Borisa Novkovića, a sigurno mnogi nisu znali da je Tamara zaista postojala. Pevač je otpevao pesmu iz saosećanja prema jednom prijatelju koji je zaista voleo jednu Tamaru

Lifestyle
21:48h Autor:
IZA ČUVENOG HITA TAMARA KRIJE SE TRAGIČNA LJUBAVNA PRIČA: Velika tajna koja slama srca! (VIDEO)
Foto: PrintscreenJutjub/ dzonikg

Hrvatski pevač Boris Novković (53) snimio je davne 1986. godine jedan od najvećih hitova "Tamara" koji se i danas se sluša, iako je od promocije prošlo tri decenije.

Ova prelepa balada je nastala kada je Boris imao 17 godina, a kako je jednom rekao Tamara je zaista postojala. Mnogi ne znaju da se iza pesme krije neuzvraćena i nesrećna ljubav.

Naime, kada je pisao tekst imao je problem jer je tad pisao sve na engleskom. Pozvao je prijatelja koji je priskočio u pomoć.

Uzor im je bio jedan prijatelj koji je doživio jednu tragičnu ljubav sa jednom Tamarom i tako je nastao tekst.

- Setili smo se jednog druga koji je stvarno bio lud za jednom Tamarom. Svašta je izvodio zbog nje. Pao je sa motora zbog nje, pao je u školi, i na kraju mu ništa nije pomoglo - rekao je pevač i dodao da zna gde je sada Tamara i da ima troje dece.

Kada su raskinuli on je mnogo patio za njom. Prema rečima pjevača, prava Tamara se prepoznala u pesmi i nedugo nakon njenog izdavanja, na telefonskoj sekretarici je čuo njenu poruku, u kojoj mu je zahvalila što joj je posvetio pesmu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs