astro prognoze

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. MAJ: Možete da očekujete da ćete uspešno rešiti probleme!

Pred Bikovima je povoljan period, Škorpije su nestrpljive, Vodolije čeka prekid poslovnog ugovora

Lifestyle
10:10h Autor:

OVAN

Možete da očekujete da ćete uspešno rešiti probleme koje imate na ovom polju. Horoskop vam je dobro postavljen. Lako donosite novu odluku na polju ljubavi i spremni ste na pomirenje sa partnerom. Povoljan je period za oporavak.

BIK

Dolazi vam prilika da na polju finansija ostvarite ono što ste želeli. Pred vama je povoljan period. Oslanjate se na voljenu osobu u svemu. Važno vam je da vaša veza napreduje u pozitivnom smeru. Dobro se osećate.

BLIZANCI

Možete da očekujete pozitivne promene na poslovnom polju danas. Sreća će biti na vašoj strani. Trudite se da sa osobom koju volite napravite lepu atmosferu. Ako ste slobodni moguće je novo poznanstvo. Problemi sa glavoboljom.

RAK

Moguće je da niste spremni da se odreknete posla koji vam ne ide i da nećete da odustanete dok postoji makar tračak nade. Dopada vam se osoba koju poznajete od ranije. Moguće je da neko stoji između vas. Problemi sa cirkulacijom.

LAV

Budite dovoljno otvoreni u komunikaciji sa poslovnim saradnicima kako bi izbegli potencijalne nesporazume. Imaćete priliku da upoznate osobu koja će pokazati da želi ozbiljniju vezu sa vama. Proverite nivo holesterola.

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. MAJ: 2021
DNEVNI HOROSKOP ZA 1. MAJ: 2021foto: Shutterstock

DEVICA

Preporuka je da povedete računa o troškovima koji su u prethodnom periodu mogli da postanu preveliki kod vas. Nije vam lako da dođete do pomirenja sa partnerom. Naredni period bi mogao da vam bude teži. Smanjite unos alkohola.

VAGA

Pokušajte da se bavite poslovima koji su vam važni kako biste uspeli daostvarite poslovne ciljeve. Voljena osoba je pokazala da postoje neke stvari koje vam zamer

ŠKORPIJA

Nestrpljivi ste i nije vam lako da sačekate trnutak za napredovanje vć biste želeli da se nešto promeni što pre. Niste zadovoljni odnosom sa voljenom osobom i voleli biste da se neke stvari među vama menjaju. Pad imuniteta je moguć.

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. MAJ: 2021
DNEVNI HOROSKOP ZA 1. MAJ: 2021foto: Shuterstock

STRELAC

Pozitivna atmosfera na poslovnom polju će vam olakšati situaciju pa ćete sa više volje obaviti neke poslovne zadatke. Veoma povoljan dan za novu ljubav je pred vama. Očekuje vas prilika da osvojite simpatiju. Hormonalne promene.

JARAC

Ušli ste u nov posao u kojem biste mogli da ostvarit veći napredak i uspeh u budućnosti koja je ispred vas. Novo poznanstvo vas očekuje veoma uskoro. Pred vama je povoljan period za promene. Osetljiva bešika.

VODOLIJA

Očekuje vas prekid poslovnog ugovora, iako tako nešto niste želeli ni očekivali. Moguće je da ste rešili da sa voljenom osobom neke stvari sada jasno definišete. Ne trpite više neizvesnost. Povedite računa o očima.

RIBE

Moguća je promena posla kod vas u narednom periodu. Očekuje vas turbulentna faza na ovom polju. Očekuje vas period u kojem ćete imat veću distancu između vas i voljene osobe. Pad imuniteta je moguć.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs