Astro prognoza

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. APRIL: Sreća je u malim stvarima!

Vaga srećna, Bik zadovoljan, Vodolija usamljena, Ribe umorne

Lifestyle
08:22h Autor:

OVAN

Smišljate poslovne planove koje nemaju nikakvu osnovu tako da ih nije moguće realizovati, a toga niste svesni. Odnos sa bračnim partnerom je stabilan i strastven. Na polju zdravlja očekuju vas alergijske reakcije.

BIK

Zadovoljni ste stabilnom poslovnom situacijom. Uprkos brojnim obavezama imate odgovoran pristup i odrađujete ih na profesionalan način. Uživate u vezi koju ste nedavno započeli, ali koju držite u tajnosti. Zdravlje je solidno.

BLIZANCI

Komunikacija sa kolegama je produktivna. Osmišljavate poslovne planove, međusobno se dopunjujete i uvažavate. Odnos sa emotivnim partnerom je zadovoljavajući tako da insistirate da što više vremena provodite zajedno. Osećate se dobro.

RAK

Puni ste pozitivne energije i vaš pristup obavezama je optimističan. Obaveze odrađujete u letu. Preko društvenih mreža stupate u kontakt sa zanimljivom osobom. Potrebno je proveriti njen status. Jedete više nego obično.

LAV

Osećate se odlično na poslu. Imate odgovoran pristup prema obavezama, fokusirani ste na njih i rezultati su upravo onakvi kakve očekujete. Odnos sa bračnim partnerom je stabilan i zadovoljavajući. Osećate se odlično.

DEVICA

Zbog neplaniranih, iznenadnih teškoća neke obaveze moraćete da prolongirate. U potpunosti ste ispunjeni vezom. Partner je ljubomoran, mada nema razloga za tako nešto. Pritisak je sklon oscilacijama. Uzimajte redovno terapiju.

VAGA

Proces suđenja se ne razvija u vašu korist. Ukoliko razmišljate da neke informacije modifikujete ili ih zatajite bolje da odustanete od te ideje. Maksimalno uživate u emotivnoj vezi. Bilo bi dobro da izbegnete sredstva zavisnosti.

ŠKORPIJA

Sam posao se odlično razvija. Problemi su mogući sa kolegama. Oni ili nešto kriju od vas ili vam ne daju potpune informacije. Posvećeni ste novoj vezi, ali je još uvek držite u tajnosti. Skloni ste konzumiranju sredstava zavisnosti.

STRELAC

Posao se normalno odvija. Imate prilično odgovoran odnos prema obavezama, a u isto vreme volite da radite. Emotivno ste zadovoljni. U slučaju da ste slobodni ulazite u novu vezu sa puno optimizma. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Sudski proces se razvija u vašu koristi i zbog toga ste raspoloženi. Brak je stabilan, mada druga strana pravi ljubomorne scene. Na kraju shvata da njene optužbe nemaju realnu osnovu. Zdravlje je solidno.

VODOLIJA

Zadovoljni ste saradnjom sa saradnicima. Slažete se po pitanju poslovnih planova, na sličan način razmišljate o realizaciji istih. Imate potrebu za intenzivnom komunikacijom sa drugom polovinom. Osećate se dobro.

RIBE

Posedujete odgovoran stav prema obavezama. Vredni ste, puni samopouzdanja. Svi poslovi vam idu od ruke. Dopada vam se osoba sa kojom poslovno sarađujete, ali ne pokazujete javno interesovanje. Zdravlje je stabilno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs