Astro prognoza

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. MART: Kad se sve sabere, život ume da iznenadi pozitivno!

Bik uspešan, Vodolija zadovoljna, Ribe se opuštaju, Lav se uči da brine o sebi

Lifestyle
Autor:
Dnevni horoskop za 7. mart 2021. godine, Foto: Adria Media TV

OVAN

 

Ukoliko vas zanima uspostavljanje poslovne saradnje sa strancima iskoristite današnji dan. Nećete imati nikakve probleme oko sporazumevanja. Maksimalno uživate u tajnoj vezi. Osećate se odlično.

 

BIK

 

Pripremate se za kraći poslovni put. Malo ste pod stresom, jer nadređena osoba ima veća očekivanja. Dobro se osećate dok flertujete sa simpatijom. Niste svesni da su vam emocije svakodnevno sve jače. Pokušajte da ne konzumirate alkohol.

 

BLIZANCI

 

Imate jako puno obaveza i ne stajete sa radom. Prilično ste energični i samouvereni tako da sve poslovne odrađujete profesionalno. Obigravate oko simpatije i pokušavate da je osvojite. Zdravlje je stabilno.

 

RAK

 

Komunikacija vam ide od ruke. Očekuju vas uspešni poslovni sastanci i konstruisanje novih poslovnih planova. Stalo vam je da se brak održi iako ste svesni da partner nije preterano zainteresovan. Zdravlje je solidno.

 

LAV

 

Pred vama je dinamičan dan. Moraćete dobro da se pomučite zbog nekih teškoća koje na kraju nećete uspeti da rešite. Očekuje vas novo poznanstvo.

Drugu osobu ocenjujete kao inteligentnu. Mogući su problemi sa kožom.

 

DEVICA

 

Kada su finansije u pitanju očekuje vas priliv novca. Što se tiče posla, iako dajete sve od sebe, ne uspevate da rešite poslovni problem. Partner se oseća zanemareno i insistira da se vidite. Pritisak je sklon oscilacijama.

 

VAGA

 

Poslovna situacija je stabilna. Potrebni su vam novi izazovi. Razrađujete nove poslovne ideje. Iako postoji osoba koja vas privlači suzdržani ste zbog razlike u godinama. Očekuje vas hormonalni disbalans.

 

ŠKORPIJA

 

Poslovna situacije je stabilna pa se zbog toga osećate dobro. Konačno krećete u osvajanje simpatije tako što joj dajete do znanja da ste zainteresovani za vezu. Druga strana je zatečena i ne reaguje. Zdravlje je stabilno.

 

STRELAC

 

Osećate se dobro na poslu. Poslovne obaveze doživljavate kao način ispoljavanja kreativnosti. Jako se dopadate osobi koja je zauzeta. Ne pokazuje vam svoje emocije, ali iznalazi razloge da bude pored vas. Zdravlje je solidno.

 

JARAC

 

Prvenstveno ste zaintersovani za poboljšanje finansijske situacije. Očekuje vas priliv novca vezan za strance ili inostranstvo. Iako imate simpatiju plašite se da joj pokažete da ste zainteresovani. Zdravlje je solidno.

 

VODOLIJA

 

Ukoliko ste privatnik predstoji vam veći uspeh i izlazak u medije. Glumićete skromnost iako ćete biti ponosni na uspeh. Posvećujete se voljenoj osobi i maksimalno uživate u bliskosti. Zdravstvena situacija je stabilna.

 

RIBE

 

Komunikacija sa kolegama je uspešna. Pravite detaljne poslovne planove vezane za novi projekat. Posvećujete se bračnom partneru. Dopuštate mu da dominira u odnosu što vam oboma prija. Osećate se odlično.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...