Astrologija

Dnevni horoskop za 3. februar: Samo budi to što jesi i sve će biti u redu!

Jarac oduševljen partnerom, Bik poslovan, Devica u ubrzanju, Vaga neodlučna

Lifestyle
08:28h Autor:
Dnevni horoskop za 3. februar: Samo budi to što jesi i sve će biti u redu!
Dnevni horoskop za 3. februar 2021. godine, Foto: Adria Media TV

OVAN

Nezaposleni dobijaju odavno očekivani posao, sa kojim će biti izuzetno zadovoljni. Emotivna veza u kojoj ste, je opterećujuća. Moglo bi doći i do prekida. Okruženi ste prijateljima i rođacima, što može ublažiti napete situacije sa partnerom. Potrebno Vam je opuštanje.

BIK

Treba da realizujete poslovne planove. Jedna bliska osoba će Vam pružiti veliku pomoć. Slobodni Bikovi pokreću inicijativu kako bi osvojili srce jedne divne osobe, koja taj trenutak odavno i iščekuje i sve do sada se pitala zašto se malo više ne angazujete!? Smanjite stres!

BLIZANCI

Kolege Vas neće u potpunosti razumeti, a na Vama je da im sve izložite i predložite buduće aktivnosti. Imate veliki problem u partnerskim odnosima. Ranija netrpeljivost ce kulminirati svađama i nerazumevanjem. Problemi sa zglobovima i kolenima.

RAK

Polako se zahuktavate u ostvarivanju poslova. Sada je najvažnije da imate podršku nadređenih, koji će Vas u potpunosti podržati. U partnerskom odnosu škripi. Ipak, privlačite jedno drugo, pa ne možete da zamislite dan bez njega, kao i on bez Vas.Smetaju Vam cigarete.

LAV

Hrabro odrađujete sve sto je u Vašem, a i u interesu firme u kojoj radite. Finansije prate Vaše aktivnosti. Postajete opterećujući za partnera. Kao da nemate sluha da vidite sta Vas zapravo, razdvaja. Vašoj koži je potrebna nega.

DEVICA

Poslovi idu onakvom dinamikom kakvom vi želite. Ipak, možete imati problema sa nadređenima, jer bi oni nešto brže i više. Ubedite ih u ispravnost svojih odluka. Skloni ste flertu. Dobro razmislite da li će Vam to i nešto dobro doneti! Potrudite se da sve primate sa što manje stresa.

ŠKORPIJA

Svojim zalaganjem ćete pokazati da je Vaš način najbolji, za sve tekuće, a i buduće poslove. Napokon shvatate koliko ste zapostavili voljenu osobu i kako ta osoba zaslužuje mnogo više ljubavi i pažnje, nego što ste joj do sada pružali. Problemi sa sinusima.

STRELAC

Na odličnom ste putu da postignete veliki uspeh na poslu i time ćete dokazati koliko ste bili u pravu. Dosta Vam je napetih situacija i nerazumevanja. Spremni ste na kompromis, ali je pitanje da li će to doneti poboljšanje u partnerskim odnosima. Budite oprezniji u saobraćaju.

JARAC

Budite spremni za sve poslovne razgovore, jer ćete dobiti i niz ponuda, pa ćete biti u nedoumici koji posao da odaberete. Konačno imate dovoljno samopouzdanja da otvorite svoje srce prema partneru i da mu kažete sve što Vam je na srcu i duši. Čuvajte se preloma.

VODOLIJA

Kod Vas je izrazeno nezadovoljstvo, jer imate mnogo posla, a malu zaradu. To Vas dovodi do toga da ste izuzetno razdražljivi i svadljivo raspoloženi. Slobodne Vodlije se već neko vreme dopisuju sa jednom osobom preko društvenih mreža – vreme je da se vidite. Vlaga smeta Vašim disajnim putevima.

RIBE

Imaćete kontakte sa inostranstvom – otvoriće Vam se poslovi sa stranim kompanijama. Srce želi jedno, a razum drugo! Odlučite se na vreme, da ne bi ste dublje ulazili u komplikovan odnos, koji Vam može doneti samo patnju i razočarenje. Problemi sa zglobovima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs