Astro prognoza

Dnevni horoskop za 27. januar: U svađi ste sa partnerom i to će da potraje!

Jarac samouveren, Blizanac odan, Vodolija raspoložena, Ribe ljubomorne

Lifestyle 26.01.2021. - 08:11h Autor: Kurir

OVAN

 

Treba da radite ono što volite i da date sebi slobodu da probate nešto novo u poslu, gde ce do izražaja doći Vaša kreativnost. Zauzetim Ovnovima je došlo do smirivanja tenzije, jer ste oboje shvatili da nema mesta ovakvim situacijama, da je bezrazložno počelo sve da se kvari među Vama. Imate višak energije!

 

BIK

 

Pohvale su za vas normalne, ali više od toga nećete dobiti. Za sada ne razmišljajte o prelasku na bolje radno mesto ili napredovanju u karijeri. Problem je u Vama - niste otvoreni, niti iskreni u vezi, zelite neobavezan odnos. Zauzeti Bikovi imaju topao - hladan odnos, čas se volite, čas samo trpite! Zubobolja!

 

BLIZANCI

 

Trudite se da budete bolji od drugih. Posvetite se pravim stvarima. Inspiraciju ćete dobiti od osobe koja će Vam dosta značiti u poslovima koje obavljate. Nemate vremena da žalite za prethodnom vezom, jer sledi poznanstvo sa osobom, koja će Vam mnogo više značiti. Posetite stomatologa – vreme je!

 

RAK

 

Započnite sređivanje papira u vezi sa nekretninama koje posedujete ili koje ste nasledili, ali niste sproveli sve do kraja. Ukoliko ste u braku, danas Vas očekuje dosta trzavica i narazumevanje sa partnerom. Trenutno Vam je oboma teško, ali zajedničkim naporima, uspećete da prebrodite ovu krizu. Mogući su problemi sa bubrezima.

 

LAV

 

Novac Vam dolazi, ali ne od plate, već nekim drugim putevima, možda od nekog Vašeg hobija, honorara. Pored Vas je osoba koja Vam nije naklonjena na nčin koji ste Vi očekivali i to Vas je prilično razočaralo. Na vama je inicijativa da nesto promenite. Proverite pritisak!

 

DEVICA

 

Do kraja dana bi ste mogli da prihvatite rizik koji Vam se nudi, sa pozitivnim ishodom. Sreća je na Vašoj strani. Budite iskreni, strpljivi i uporni – otvorite oči partneru i pokrenite se, kako bi Vaš odnos bio bolji. Partner će shvatiti da nije u redu što se onako ponašao prema Vama. Osetljivi su mokraćni putevi.

 

VAGA

 

Imaćete problem da uskladite neke obaveze, a od nečega ćete morati da odustanete. Danas ćete biti zadovoljni, jer posle dužeg vremena shvatate da se situacija sa partnerom stabilizuje. Slobodne Vage nemaju danas sreće u ljubavi. Obavezno posetite stomatologa – vreme je! Vi bar nemate straha!

 

ŠORPIJA

 

Očekujete dan, kada nećete biti poslovno opterećeni. Slobodno vreme iskoristite za planiranje. U ljubavi, imate krizu! Potrebno je da shvatite da u odnosu nedostaje mnogo više tolerancije. Opustite se u krugu prijatelja – prijaće Vam!

 

STRELAC

 

Jos niste svesni da vreme radi za Vas, a Vi samo treba da se naoružate strpljenjem i da ne odustajete kod prve prepreke. Želite da uđete u ozbiljnu vezu, međutim to Vam teško polazi za rukom. Imate jaku želju, ali je stvarnost drugačija. Problemi sa cirkulacijom.

 

JARAC

 

Važno je da ne ispuštate iz vida svoj interes, jer slede promene na poslu. Partner nije spreman na nestabilan odnos, već očekuje ozbiljnost. Donesite odluke zajedničkim snagama! Mogući su problemi sa disajnim putevima, naročito sinusima.

 

VODOLIJA

 

Nemojte ulaziti u nove poslovne poduhvate, rizično je! Zahladićete odnose sa partnerom, ali samo zato što nijedna strana nije spremna na kompromis. Muči Vas kašalj, nemote ga zanemariti!

 

RIBE

 

Od Vaše poslovne sposobnosti da se prilagodite okolnostima, zavisi koliko će Vam ovaj dan biti uspešan. Potrebno je da što više pričate sa partnerom, da se družite i da rešavate konfliktne situacije. Oboje možete emotivno ojačati, kada shvatite koje su prave vrednosti. Problemi sa stopalima.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...