MOĆ PODSVESTI

4 signala kojima nam Univerzum govori da smo na sasvim pogrešnom životnom putu!

Ove znakove treba shvatiti ozbiljno 

 

Lifestyle 24.12.2020. - 13:51h Autor: Stil/Besnopile.rs
Foto: Shutterstock

Mnogi ljudi veruju da im se stvari "samo događaju", ali kada bolje razmislimo shvatićemo da se ništa ne dešava slučajno.


Mi možda nismo u potpunosti svesni onoga što stvaramo svojim postupcima iz trenutka u trenutak, ali na sreću svemir nam daje mnogo znakova koji nas obaveštavaju kada smo na pravom putu, i (još važnije), kada smo na pogrešnom putu.

 

Ako naiđete na jedan od ovih znakova upozorenja, usporite i razmislite da li sve radite ispravno i u svoju korist.

1. Jaka intuicija

 

Intuicija je vrlo moćna i može nas navesti da u mnogim situacijama pronađemo pravi odgovor i donesemo dobru odluku. 

 

Ako imate onaj osećaj nemira ili vam nešto u vama govori da ipak stvari ne idu pravim tokom, usporite i dobro razmislite. Intuicija može biti najbolji saveznik kroz život.

 

2. Osećate više besa nego inače

 

Kada nismo na pravom putu, uglavnom nam se događaju neke poteškoće ili nailazimo na prepreke više nego inače. Kao rezultat toga, uglavnom se osećamo besno. Ako osećate ovu vrstu nelagode, dobro razmislite šta je izvor besa i da li vredi nastavljati putem kojim ste krenuli.

 

3. Glavobolja i bolesti

 

Kad smo na pogrešnom putu Univerzum šalje signale kroz telo. Oni se manifestuju kao glavobolja, narušen imuni sistem, i na kraju bolest. Kada radimo stvari koje nam ne prijaju, telo u tom slučaju uvek pati.

 

4. Snovi su gotovo realni i ostavljaju snažan utisak na vas

 

Univerzum nam često šalje poruke kroz snove, ali to ne znači da svaki san sadrži takvu poruku. Oni koji ostave snažan utisak nakon buđenja i koji deluju gotovo potpuno realistično, na njih obratite pažnju.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs