Pripazite od večeras

Pun plavi Mesec na Noć veštica najviše utiče na ova 4 znaka: Neverovatno je šta će se desiti Bikovima!

Očekuje se snažna energija sa svih strana pod uticajem Noći veštica, ali i Urana i retrogradnog Merkura

Lifestyle
Autor:
Pun plavi Mesec na Noć veštica najviše utiče na ova 4 znaka: Neverovatno je šta će se desiti Bikovima!
Foto: Shutterstock

Najneobičniji pun Mesec očekuje se na Noć veštica 2020. godine! Oslobodiće neverovatnu energiju, pa morate da iskoristite ovu jedinstvenu priliku.

Dodatan uticaj na inače neobičnu pojavu donosi i Merkur koji se trenutno kreće retrogradnim hodom. Plavi Mesec u Noći veštica biće u znaku Bika, što, prema astrolozima, obećava promene, a možda čak i probleme. Pre svega - u ličnom životu i finansijama. Situaciju dodatno komplikuje pojačana aktivnost Urana.

Ova retka astrološka pojava posebno će uticati na četiri znaka Zodijaka, koji bi trebalo da budu posebno oprezni:

Bik

Predstavnici ovog horoskopskog znaka osetiće ovaj pun Mesec kao niko drugi. Štaviše, čak i oni koji po pravilu ranije nisu primećivali njegov uticaj, sada sigurno hoće. Međutim, ovo nije razlog za paniku: pokušajte da ostanete mirni i pozitivni dok se vaš um i telo „bore“ sa svim ovim energijama. Na kraju će sve biti u redu - bićete izlečeni, čak i podmlađeni.

Lav

Pošto je Merkur u retrogradnom hodu, to će se odraziti na vašu karijeru i poslove na poslu. Nisu isključene ozbiljne promene i moguć je veliki stres. Ali zapamtite da sve divno i novo u naš život ulazi kao svojevrsni udarac. Problemi, promene i poteškoće obećavaju nam nove mogućnosti. Stoga je najbolje što možete da učinite u ovom trenutku da prihvatite predstojeće promene. Samo budite strpljivi i sačekajte malo - nešto vrlo dobro će se dogoditi!

Škorpija

Plavi mesec na Noć veštica bukvalnoće vas naterati da razmislite o vezi sa partnerom ili nekim od članova porodice. Odjednom ćete jasno videti sve probleme, i što je najvažnije, razumećete šta možete da učinite da biste ih rešili. Zato ne bežite od takvih misli, već poslušajte sebe i iskoristite priliku da bolje razumete porodicu i prijatelje.

Vodolija

Rođeni u znaku Vodolije ne plaše se novina i promena. Naprotiv, plaše se kad se ništa ne dogodi. Ali u ovom punom Mesecu, oni će morati da razviju ovu osobinu još više u sebi - da pomeraju svoje lične granice i oslobađaju prostor za nove događaje i ljude. Možda deluje neobično i zastrašujuće, ali sve će biti u naboljem redu. Samo se oslobodite svih svojih strahova i verujte plavom Mesecu. Pun Mesec oslobađa neverovatnu energiju. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da je postavite na pravi put - postanite bolji, jači i mudriji!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs