ISPOVEST PREVARENE ŽENE

MUŽ ME VARA, ALI JA NI NE POMIŠLJAM DA GA OSTAVIM: Mnogi me osuđuju, ali imam dobar razlog za to!

Šta biste vi uradili da ste na njenom mestu?

Ljubav i zavođenje
Autor:
MUŽ ME VARA, ALI JA NI NE POMIŠLJAM DA GA OSTAVIM: Mnogi me osuđuju, ali imam dobar razlog za to!
Foto: Shutterstock

Kada se venčate, date obećanje jedno drugom da ćete tu biti u dobru i zlu i da nikad nećete varati, ali ponekad se desi da se to obećanje pogazi. Meni se to desilo. Nakon 15 godina braka, moj muž me je prevario. Kada sam saznala za to bila sam potpuno slomljena, neutešna, nikad se lošije nisam osećala u životu, a onda sam donela odluku.

Iako me mnogi nisu podržali, ja sam rešila da ostanem sa njim.

Mislim da nakon afere ne treba donositi nagle odluke, već treba razgovarati sa partnerom i shvatiti u čemu je problem. Uvek postoji rešenje. Kada sam saznala za njegovu aferu stalno smo se svađali i želela sam da provodi više vremena sa mnom.

Onda sam shvatila, da tako neću ništa postići. Postala sam smirenija i pustila da stvari idu svojim tokom. Nisam mu više prebacivala za to što se dogodilo, a onda je i on postao smireniji i funkcionišemo bolje. Postao je prijatniji, odgovorniji, ljubazniji.

Iako mu nikad u potpunosti nisam oprostili, niti ću ikada zaboraviti, shvatila sam da je mnogo bolje da ostanem sa njim, nego da započinjem nov život, jer ljubav i dalje postoji, uprokos svemu.

Ono što je presudilo da ostanem je to što stvarno nemam snage da se borim i krećem iznova. On se pokajao, a ja verujem da svi imamo pravo na grešku. Iako je poverenje narušeno i nisam potpuno sigurna da je prestao da se viđa sa tom ženom.

Bez njegovih primanja ja ne bih mogla da imam život na koji sam navikla. Imamo divnu decu i predivnu kuću na dobroj lokaciji. Ja radim samo povremeno i uglavnom se posvećujem svojim hobijima koji ne donose veliku zaradu.

On jako dobro zarađuje i ne želim toga da se odreknem. Ja sam zadužena za održavanje kuće i odgajanje dece. Ja sam ta koja osigurava da naš dom bude prijatan i ugodan.

Možda jednog dana budem imala volje i snage da odem, ali za sada mi je sasvim dobro. Radije ću ponekad biti sama i usamljena nego da izgubim sve što sada imam.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs