Iz muškog ugla

Nikad mi neće biti jasno koga to žene lažu kada se pune filerima i šminkaju preko mere:Da li vi znate šta uopšte želite?

Da li je to obmana ili strah? Da li vi žene znate šta želite u životu?

Lifestyle
11:41h Autor:
Nikad mi neće biti jasno koga to žene lažu kada se pune filerima i šminkaju preko mere:Da li vi znate šta uopšte želite?
Foto: Shutterstock

Shvatam ja da svako živo biće želi da bude voljeno i želi da izgleda lepo. To je svima jasno. Međutim, nikad mi neće biti jasno, zašto žene ispunjavanje svojih snova zasnivaju na obmanama? Svakodnevno srećem devojke, žene, one mlade i one u zrelim godinama, koje ne prihvataju svoj prirodni izgled. One žele da postanu još lepše, još bolje, dok nisu ni same svesne šta je lepota zaista. Ispravljaju kosu, farbaju se, nanose slojeve boja, pudera na lice, uništavajući time lepotu koju im je priroda dala, postaju blede, bezlične babrike. Sa takvim izgledom mogu da privuku samo isto tako bezličnog muškarca koji će im posužiti za kratku igru braka, koja će se završiti prevarom na kraju. Da li to vi očekujete princa, a pri tome ni same niste princeze?

Ako obučete najlepšu haljinu, izbacite grudi, našminkate lice, nadogradite kosu i odete u klub; tamo možete da nađete samo infantilnog dečaka, kojima možda možete i da manipulišete ili ćete naleteti na budalu i prevaranta kome je bitan spoljni izgled. Sve to može da se završi suzama i proklinjanjem sudbine.

Ne budite lukave, a svet zauzvrat neće biti ironičan. Shvatam ja da to nije obmana (to je preoštra reč), to je jednostavno strah. Strah da ne izgledate ružno. Slušajte: mislim da svaki muškarac veruje da ružne žene ne postoje! Postoje samo one koje pokušavaju da nas ubede u to.

Znate šta ja pomislim kada vidim savršeno sređenu ženu? Ona svojim izgledom pokušava da me ubedi da nije lepa. "Pogledaj kako sam našminkala usta, nalepila trepavice, istakla grudi. U meni nema ničega drugog, pa je sva pažnja na izgledu: na ekranu su primamljive reklame, a iza ekrana samo žice i prašina."

Moje interesovanje za ženu se nikad ne zasniva na njenom licu. Neće me uzbuditi samo njeno telo. Atrakcija se dešava mnogo dublje - mene privlači unutrašnja svetlost žene. Muškarci se zaljubljuju u prirodu žene, a licu i telu se dive. Za mene je najlepša žena trudnica. Njene misli su okrenute ka unutra, ona sluša sebe, miluje svoj stomak, korača polako i pažljivo. Uvek je pomalo zamišljena, srećna sama sa sobom. Ona shvata dar koji joj je bog dao time što je žena. I sam muškarac menja svoj izgled kada vidi trudnu ženu: postaje jači, plemenitiji, zaštitnički nastrojen.

Nikada me kod žena nisu privlačile grudi - kod žene mi je najženstveniji stomak. Tu počinje ženska snaga i privlačnost.

Zrela žena će uvek privući zrelu mušku energiju.

Kad bi samo žene znale da je za lepotu dovojno samo da budu to što jesu. Pravi muškarac će znati da vidi i da ceni istinsku lepotu, ali samo nemojte da se krijete iza slojeva boja i pudera i da ga obmanjujete. (Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs