MIKI ZAMALO DA NAPUSTI SET

Anegdota sa snimanja Otpisanih: Evo kako su Prle i Tihi nasankali Mikija Manojlovića! (VIDEO)

„Otpisani“ su jedna od naših najlegendarnijih serija, a evo jedne anegdote sa snimanja čiji su glavni akteri Dragan Nikolić, Voja Brajović i Miki Manojlović

Lifestyle
Autor:
Anegdota sa snimanja Otpisanih: Evo kako su Prle i Tihi nasankali Mikija Manojlovića! (VIDEO)
Foto: PrintscreenJutjub/ mazo1812

Legendarna jugoslovenska televizijska serija "Otpisani" snimljena u produkciji Televizije Beograd 1974. godine pratila je avanture mladih ilegalaca u okupiranom Beogradu za vreme Drugog svetskog rata.

Nastala je po istoimenoj knjizi Dragana Markovića, a zbog velike popularnosti serije, dve godine kasnije, snimljen je nastavak pod nazivom „Povratak otpisanih“.

Donosimo vam sjajnu anegdotu koju je jednom prilikom ispričao legendarni Dragan Nikolić, a reč je o štosu koji je smislilo sa Vojom Brajovićem. Njihova “žrtva” bio je Miki Manojlović”.

"Smislili Voja i ja da, kao holivudski glumci, kupimo stolice i napišemo imena. Dogovorimo se s rekviziterom da, kad Miki dođe na snimanje, iznese te stolice. Dođem ja, pucnem prstima i rekviziter donese moju stolicu. Gleda Miki, gleda i kaže: “Donesite mi stolicu“ Tek će rekviziter: “Nema za tebe, to je samo za glavne glumce”. Miki je digao frku, hteo je da napusti snimanje", ispričao je pokojni Dragan Nikolić jednom prilikom.

Ipak, prijatelji su se brzo pomirili, te se snimanje završio u najboljem redu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs