Astro prognoza

Dnevni horoskop za 31. jul: Očekuje vas miran dan!

Devica ima više para, Jarac srećan, Ribe zadovoljne, Bik nema problema

Lifestyle
08:16h Autor:

OVAN

Sa kolegama imate opušten odnos u kojem uživate i zadovoljni ste vašim poslovnim stanjem. Spremni ste da se posvetite novim poznanstvima. Aktivni ste na polju ljubavi i flerta danas. Mogući su manji problemi sa jetrom.

BIK

Možete da se nadate promenama na polju posla. Odlično vam je postavljeno polje posla. Imate pad samopouzdanja i čini vam se da nećete uspeti da osvojite osobu koja vam se dopada. Na polju zdravlja nemate probleme.

BLIZANCI

Dobro se snalazite ukada je u pitanju posao i zadovoljni ste svojim odnosom sa kolegama. Pokazaćete voljenoj osobi da ste spremni da sa njom budete iskreni, opušteni i da ste posvećeni vašem odnosu. Prolazna malaksalost.

RAK

Ne očekuje vas promena posla iako ste se možda sada tome nadali. Stoje vam neka odugovlačenja. Očekuje vas miran dan. Sa voljenom osobom dobro znate na čemu ste. Povećajte unos vitamina.

LAV

Danas vas čeka prilično opuštena situacija na poslu. Nećete imati veće probleme. Moguće je da ćete imati zanimljivo poznanstvo. Spremni ste da se upustite u novu ljubavnu vezu. Odlično stanje na ovom polju.

DEVICA

Očekuje vas prilika da ostvarite poboljšanje finansija. Dopada vam se situacija koju imate na poslovnom polju. Očekuje vas prilika za novo poznanstvo i flert koji bi mogao jako da vam prija. Mogući su manji problemi sa grlom.

VAGA

Ako čekate pravi trenutak za realizaciju svojih planova na poslovnom polju, današnji dan vam je povoljan. Možete da očekujete pozitivan odgovor i početak veze sa osobom do koje vam je stalo. Povedite računa o zubima.

ŠKORPIJA

Nećete moći da ostvarite poslovne planove danas. Imaćete mnogo nekih novih komplikacija. Ako na polju ljubavi imate neke probleme, pomoćiće vam prijatelj svojim iskrenim savetom. Posetite lekara.

STRELAC

Ukoliko imate probleme na poslu možete da očekujete da ćete ih danas veoma uspešno rešiti. Voljena osoba vam je posvećena i jako vam je lepo kada ste zajedno. Dosta toga planirate u budućnosti. Zdravlje vam je odlično.

JARAC

Danas je dan kada to možete da dokažete da ste spremni da ostvarite veće napredovanje na poslu. Moguće je da vam se dopada osoba koja nije sasvim slobodna. Moguće je da ste spremni za tajnu vezu. Solidno zdravlje.

VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete uspeti da napredujete na polju posla. Spremni ste za promene. Iako imate iskrena osećanja prema vašem partneru sada niste spremni za ozbiljnu vezu, brak ili nešto slično. Manji problemi sa vidom.

RIBE

Ne obraćate pažnju ni na kritike koje dobijate na poslu i osećate se nekako isključeno. Očekuje vas šansa da sa voljenom osobom iskreno razgovarate o stvarima koje vas muče. Sinusi su vam osetljivi u narednom periodu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs