Astro prognoza

Dnevni horoskop za 24. jul: Imate priliku za flert, iskoristite je!

Vaga zavodi, Jarac uspešan, Blizanci poslovno aktivni, Devica ima problema sa srcem

Lifestyle
08:14h Autor:
Dnevni horoskop za 24. jul: Imate priliku za flert, iskoristite je!
Dnevni horoskop za 24. jul 2020. godine, Foto: Adria Media TV

OVAN

Potrudite se da stvari sagledate iz svih uglova pre nego što na polju posla budete doneli bilo kakvu novu odluku. Komunikacija sa osobom do koje vam je stalo vam donosi radost u život. Prolazan kašalj je moguć.

BIK

Možete da se nadate pozitivnim promenama kada je u pitanju vaš posao. Dolaze vam neke lepe vesti uskoro. Želite da budete u vezi sa osobom koju posmatrate već neko vreme. Dolazi trenutak za promene. Prija vam unos svežih namirnica.

BLIZANCI

Moguće je da postoji neiskrenost u vašem odnosu prema saradnicima i da vlada generalno negativna atmosfera na poslu. Možete da očekujete da ćete se sa voljenom osobom uspeti da nađete kompromis. Odmarajte se.

RAK

Ukoliko ste spremni da se posvetite novom poslu ili novim projektima, bićete zadovoljni. Možete da očekujete neko novo poznanstvo koje će ostavito veoma dobar utisak na vas. Povećajte unos vitamina C.

LAV

Smatrate da zaslužujete novu priliku da napredujete. Nećete odustati dok je ne budete dobili. Želite da budete strpljivi u odnosu sa osobom do koje vam je stalo i da je pustite da vam se do kraja otvori. Problemi sa tahikardijom.

DEVICA

Mogla bi da vam se ukaže prilika za promenu posla danas. imaćete mogućnost da ostvarite ono što želite. Moguć je početak veze sa osobom koja vam se dopada. Spremni ste za nova ljubavna dešavanja. Razvijajte zdravije navike.

VAGA

Potrudite se da obaveze završite na vreme kako bi poslovi neometano funkcionisali. Veoma brzo ćete ostvariti novo poznanstvo sa osobom koja će vam biti zanimljiva. Imate priliku za flert. Manji pad energije je moguć danas.

ŠKORPIJA

Dajete sve od sebe kako biste na ovom polju ostvarili što bolje rezultate i spremni ste da nastavite da se trudite. Znate da želite da budete samo sa vašim partnerom i nemate dileme. Menjajte stresan način života.

STRELAC

Rešavate probleme koji su nastali u vašem poslovnom okruženju. Spremni ste da pokažete odlučnost. Moguće je da imate udvarača koji vam postaje naporan. Ovo je period u kojem biste radije bili sami. Prijala bi vam meditacija.

JARAC

Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana uspeti da ostvarite neki svoj cilj. Sa voljenom osobom ćete imati dobar odnos tokom današnjeg dana. Očekuje vas povoljna atmosfera na ljubavnom polju. Odlično se osećate!

VODOLIJA

Možete da očekujete pokretanje novih aktivnosti kada je u pitanju polje posla. Bićete zadovoljni okolnostima. Imate jako dobar odnos sa voljenom osobom. Spremni ste da joj se maksimalno posvetite. Zdravlje vam je dobro.

RIBE

Ukoliko budete planirali poslovno putovanje, bićete zadovoljni onim što tamo budete ostvarili. Možete imati jako zanimljiv odnos sa osobom sa voljenom osobom koja je spremna da vam bude privržena. Puni ste energije!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs