Astro prognoza

Dnevni horoskop za 11. jul: Moguće nesuglasice sa partnerom!

Blizanci skloni manipulaciji, Rak osećajan, Lav glumi saosećajnost

Lifestyle
10:20h Autor:

OVAN

Moguće je da stvari na ovom polju ne idu po planu. Razočarani ste i potrebno je da menjate poslovne stavove. Biće vam lakše kada budete prihvatili promene na polju ljubavi. Osetljivi sinusi.

BIK

Obratite pažnju na nove informacije vezane za poslovno polje. Dolaze vam preokreti koje niste očekivali. Bićete zadovoljni komunikacijom sa voljenom osobom koja vam pokazuje sve veće interesovanje. Problemi sa krvnom slikom.

BLIZANCI

Nije preterano povoljan dan pa je moguće da ćete imati manje komplikacije i probleme. Teško vam je da se pomirite sa partnerom koji vas je u prošlosti na neki način lagao i bio neiskren prema vama. Izbegavajte naprezanje.

RAK

Moguće je da vam se pojavljuje neka nova dilema i da vam neće biti lako da donesete pravu odluku. Očekuje vas period koji vam donosi nesuglasice sa partnerom. Skloni ste svađama. Mogući problemi sa alergijama.

LAV

Bićete preopterećeni. Moguće je da imate utisak da vam posao crpi svu energiju koju imate. Moguće je da imate krizu sa voljenom osobom i da vam nije lako da vaš odnos stabilizujete sada. Javite se vašem lekaru.

DEVICA

Možete da očekujete srećne okolnosti na polju posla. Pred vama je dobar period koji vam donosi promene. Nesigurni ste i zbog toga nikako ne možete da priđete osobi do koje vam je stalo. Malaksalost vas prati.

VAGA

Na polju privatnog posla dolazi do promena. Povoljan je dan za nova ulaganja kao i za nove odluke. Imate česte svađe sa voljenom osobom. Osećate da vam je brak u većoj krizi. Osetljiva bešika vam je naglašena.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete priliku da rešite poslovne probleme danas. Povoljan je dan za kraće putovanje. Voljena osoba je pokazala da joj je iskreno stalo do vas i da je spremna na ozbiljnu vezu sa vama. Mokraćne infekcije.

STRELAC

Ukoliko se danas budete upustili u nove poslove možete da očekujete da ćete biti zadovoljni. Nije vam lako da nađete partnera za novu vezu. Moguće je da ste se zatvorili u sebe. Dobro zdravlje vas očekuje.

JARAC

Nemojte mnogo da odugovlačite sa poslovnim obavezama, jer bi mogli da imate neke probleme na ovom planu. Današnji dan vam nije preterano povoljan za ljubav, partner će vas na neki način sada razočarati. Odmarajte se.

VODOLIJA

Moguće je da ćete prihvatiti priliku za nov posao. Spremni ste da drastičnije menjate stvari na ovom polju. Pred vama je faza koja donosi zanimljive preokrete sa osobom koja vam se dopada. Povedite računa o zubima.

RIBE

Putovanje koje planirate na poslovnom polju je jako dobro za vas. Možete da očekujete proširenje posla. Uživate u neobaveznim susretima na polju ljubavi i pokazujete da niste spremni za vezu. Odlično se osećate.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs