Astro prognoza

Dnevni horoskop za 27. jun: Radite na ispunjenju svojih snova!

Vaga srećna, Bik zadovoljan, Ovan uspešan, Devica nervozna, Jarac emotivan

Lifestyle
10:35h Autor:

OVAN

Preispitujete svoje planove na polju posla i dolazite do zaključka da ste u prošlosti grešili. Moguće je da ste imali turbulentan period u vezi sa voljenom osobom i da vam se sada dosta ljudi meša u vezu. Povedite računa o ishrani.

BIK

Možete da očekujete napeto stanje na poslu. Svađe sa saradnicima su počele da vas opterećuju. Dopada vam se osoba koja pokazuje neku nesigurnost i stidljivost u odnosu sa vama. Poradite na tome da ojačate imunitet.

BLIZANCI

Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete da ćete imati povoljnu atmosferu danas. Ostvarićete dobru komunikaciju sa vašim partnerom. Veza u

kojoj ste može da vam se stabilizuje. Povedite računa o grudnom košu.

RAK

Nemojte da donosite nagle odluke na ovom polju. Današnji dan vam nije povoljan za promene. Moguće je da priželjkujete novu vezu ali niste još spremni da napravite prvi korak ka osobi koja vam se dopada. Osetljiv stomak.

LAV

Pokažite da umete da budete odlučni. Sada je došao momenat u kojem biste trebali da budete istrajni u svojim odlukama. Komunikacija sa voljenom osobom nije baš dobra. Prolazan stomačni problem.

DEVICA

Očekuje vas dobar dan kada je u pitanju posao. Moguće je da ćete imati manje povećanje zarade. Želite da ostvarite stabilan odnos sa osobom koju volite. Uživate u svakom trenutku koji provodite zajedno. Unosite tečnost.

VAGA

Očekuje vas povoljan dan u kojem ćete uspeti dođete do ostvarenja zadatih ciljeva. Zaljubljeni ste u svog partnera. Želite brak i decu sa njim. Planirate zajedničku budućnost. Mogući problemi sa zuboboljom.

ŠKORPIJA

Očekuje vas momenat koji će biti od presudnog značaja za vaše polje posla. Budite mudri u donošenju odluka. Dobar je dan da sa voljenom osobom iskreno o svemu popričate. Stanje je sve bolje na polju zdravlja.

STRELAC

Pred vama je faza koja donosi poboljšanje na poslu. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni situacijom. Očekuje vas stabilna situacija u odnosu sa osobom koju volite. Možete da se nadate lepom danu. Problemi sa plućima.

JARAC

Trebalo bi da se maksimalno posvetite svojim obavezama kojih ima sve više. Na poslu se mnogi oslanjaju na vas. Odličan je dan za ljubavno polje. Pokažite voljenoj osobi da ste spremni za promene u vezi. Imate višak energije.

VODOLIJA

Planirate privatni posao koji bi mogao da vam donese značajne prihode. Očekuje vas povoljan period za polje finansija. Važan vam je vaš odnos sa voljenom osobom za nove odluke. Odlično stanje na polju zdravlja.

RIBE

Očekuje vas povoljan dan za sklapanje novog posla koji bi na duže staze doveo do većeg napredovanja u karijeri. Uživaćete u romantičnim trenucima sa osobom do koje vam je stalo. Redovnije jedite.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs