Astro prognoza

Dnevni horoskop za 2. jun: Promene su neophodne!

Ovan sklon preterivanju, Devica odlučila da se aktivira oko posla, Jarac srećan

Lifestyle
08:21h Autor:
Dnevni horoskop za 2. jun: Promene su neophodne!
Dnevni horoskop za 2. jun 2020. godine, Foto: Printscreen Youtube / Kurir

OVAN

Potrudite se da kontrolišete sebe i svoju sujetu. Često možete da budete skloni preterivanju. Razmišljate o tome kako da rešite probleme koje imate u odnosu sa voljenom osobom. Povedite računa o unosu tečnosti.

BIK

Očekuje vas faza koja vam donosi određena poslovna otežanja i komplikacije. Nova veza u koju ste ušli ide neočekivanim tokom. Moguće je da su vam emocije pomešane. Moguć je pad imuniteta, posetite lekara.

BLIZANCI

Razmišljate o promeni posla jer osećate da na trenutnom radnom mestu ne možete da budete sasvim zadovoljni. Dopada vam se osoba koja pokazuje da nije sigurna da li uopšte želi nešto više od flerta. Problemi sa sinusima.

RAK

Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu na poslu. Uspećete da rešite sve probleme koji su vas opterećivali. Polako se rastajete od osobe koju ste jako voleli. Osećate veliku dozu razočarenja. Veoma dobro zdravlje.

LAV

Rešili ste da preuzmete veći deo posla kako biste bili sigurni da će sve biti perfektno odrađeno. Pred vama je povoljan period za nova ljubavna dešavanja. Očekuje vas susret sa osobom do koje vam je stalo. Manji problemi sa venama.

DEVICA

Vreme je da se posvetite poslu i da date sve od sebe kako bi rešili probleme koji vas opterećuju. Pred vama je period u kojem ćete imati nova poznanstva i brojne prilike za nove veze.Skloni ste gojenju, pazite na ishranu.

VAGA

Razmišljate o tome da uvedete neke inovacije u svoj posao. Promene su vam neophodne. Moguće je da niste dobili iskrenost od voljene osobe i da ste zbog njenog stava veoma razočarani. Stopala su vam osetljiva.

ŠKORPIJA

Nemate dovoljno koncentracije i teško vam padaju i osnovne poslovne obaveze. Sada je momenat u kojoj će vam veza napredovati ili će se prekinuti. Imate osećaj da srednja rešenja više ne postoje. Problemi sa nervozom.

STRELAC

Moguće je da je ste ostvarili promene koj ste imali u planu i da ste iz tog razloga veoma zadovoljni. Neko iz prošlosti pokušava da e vrati u vaš život ali vi na to ne pristajete jer imate novu ljubav. Problemi sa zubima.

JARAC

Vlada tenzija u vašem poslovnom okruženju i nije vam lako da nađete kompromis sa saradnicima. Potrudićete se da voljenoj osobi pokažete šta želite od nje i šta očekujete od vašeg odnosa. Problemi sa cirkulacijom.

VODOLIJA

Moguće je da ćete na poslovnom polju imati dosta otežanja koja će vas pratiti na sve strane. Očekuje vas susret sa osobom koja će pokazati da želi više od prijateljstva sa vama. Moguće su alergijske reakcije.

RIBE

Moguće je da ćete imati dosta komplikacija na poslovnom polju i da ćete biti pod stresom. Možete da očekujete zanimljiv susret i poznanstvo sa osobom koja će na vas ostaviti dobar utisak. Povećajte unos kalcijuma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs