Astro prognoza

Dnevni horoskop za 22. maj: Potreban vam je odmor!

Strelac tužan, Jarac žudi za slobodnim danima, Ribe uznemirene, Vaga srećna

Lifestyle
08:24h Autor:

OVAN

Previše se oslanjate na druge ljude i nije vam lako da neke poslove preuzmete na sebe i da ih sami završite. Upoznaćete osobu koja će u vama da probudi radoznalost, ali i osećaj nesigurnosti i straha. Hronični problemi vas muče.

BIK

Danas možete da donesete presudne odluke za vašu poslovnu budućnost. Pred vama je dobar dan. Osećate se sve usamljeno iako ste u vezi i niste zadovoljni odnosom sa partnerom. Nervni sistem vam je osetljiv.

BLIZANCI

Veoma je verovatno da ćete morati da menjate neke stvari na polju posla u narednom periodu. Shvatate sve više da vaš partner želi da mu budete maksimalno posvećeni i njegova posesivnost vam smeta. Problemi sa urinarnim traktom.

RAK

Finansijski preokreti vam unose dosta stresa i tenzije i osećate da vam se tlo pod nogama izmiče. Moguće je da ćete imati probleme u ljubavnoj vezi zbog partnera koji je prema vama neiskren. Izbegavajte alkohol.

LAV

Moguće je da ćete praviti veće greške kada je u pitanju posao i da će vam biti potrebno dosta vremena da ih ispravite. Očekuje vas povoljan dan za početak veze sa vašom simpatijom. Mogući su problemi sa glavoboljom.

DEVICA

Došlo je vreme da se posvtite tome da proširite svoj posao i da neke stvari menjate polako na bolje. Svesni ste koliko mana ima vaš partner i prihvatate ga bez obzira na sve jer ga zaista volite. Problemi sa hroničnim umorom.

VAGA

Moguće je da dugo čekate na ostvarenje poslovnog projekta koji će vam doneti poboljšanje finansija. Trenutno vam ljubav nije na prvom mestu i više ste okrenuti nekim drugim stvarima. Problemi sa peskom u bubrezima.

ŠKORPIJA

Vi ne želite da se prilagođavate drugima i da na poslovnom polju nađete najbolje moguće rešenje. Vaša veza sa voljenom osobom polako dolazi do nepovoljne faze i javljaju vam se novi problemi. Zdravlje je dobro.

STRELAC

Imaćete više slobodnog vremena tokom današnjeg dana jer vas ne očekuje veliki broj obaveza. Sve ste sigurniji da pored trenutnog partnera želite da ostvarite stabilnost na ljubavnom planu. Mogući su problemi sa alergijama.

JARAC

Isfrustrirani ste zbog ponašanja svojih saradnika i na poslovnom polju vas prati mnogo nervoze i problema. Veoma vam je lepo sa trenutnim partnerom i osećate se dobro kada provodite vreme zajedno. Sklonost ka probavnim problemima.

VODOLIJA

Ako ste bili u svađi sa nekim iz kolektiva sada vas očekuje prilika da nađete kompromis. Lepo se slažete sa voljenom osobom i uživate u trenucima koje provodite zajedno. Mogući su problemi vezani za pritisak.

RIBE

Moguće je da ćete prilično brzopleto doneti veoma važnu poslovnu odluku i da ćete se kasnije zbog toga kajati. Današnji dan je povoljan po pitanju ljubavi. Pred vama je dosta nekih lepih promena. Skloni ste prehladi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs