Astro prognoza

Dnevni horoskop za 1. maj: Nije vreme za skrivanje osećanja!

Lav zamišljen, Vodolija usamljena, Ribe nesrećne, Bik zadovoljan

Lifestyle
09:16h Autor:

OVAN

Niste preterano racionalni i skloni ste nekim zabludama ili donošenju pogrešnih odluka danas. Povoljan je dan ako ste u braku jer u okviru svog doma možete imati jako lepu situaciju sa voljenom osobom. Pazite na ishranu.

BIK

Nije preterano povoljan dan za nove dogovore ili putovanja. Postepeno ćete se oslobađati nekih kočnica. Komunikacija sa voljenom osobom je obojena emocijama. Uživate sa partnerom. Povoljan je dan za zdravlje.

BLIZANAC

Vaša nervoza se ne odražava dobro na vaš posao. Ipak, bez obzira na poteškoće ostvarujete poboljšanje finansija. Sigurno se osećate pored voljene osobe i zadovoljni ste vašim slaganjem. Moguće je da imate povećan apetit.

RAK

Nije vam preterano povoljan dan za poslovno polje, pa izbegavajte donošenje preterano važnih odluka. Pokušavate da sakriijete svoja osećanja ali sve vam se vidi po izrazu lica i pogledu. Moguća je nesvestica i malaksalost.

LAV

Pomalo ste zabrinuti zbog aktuelnih dešavanja ali treba da imate na umu da će se sreća okrenuti u vašu korist. Susret sa voljenom osobom se bliži, a vi ste veoma uzbuđeni zbog toga. Dobro se slažete sa Ribom. Problemi sa cirkulacijom.

DEVICA

Moguće je da vam neko od saradnika unosi nervozu. Ne ide vam najbolje komunikacija u kolektivu. Niste sigurni u svoja osećanja i delujete pomalo nervozno u kontaktu sa voljenom osobom. Povećajte unos magnezijuma.

VAGA

Potrebno vam je neko vreme da odlučite kojim putem ćete krenuti. Mogući su promenljivi odnosi sa nadređenima. Ostavili ste prošlost iza sebe i zadovoljni ste zbog toga. Moguća je ukočenost i problemi sa leđima.

ŠKORPIJA

Moguće je da ste usmereni na neke formalnosti ili sudska rešenja koja očekujete. Postepeno ćete ostvariti svoje ciljeve. Moguće je da ste pogrešno protumačili neke signale na ljubavnom polju. Izbegavajte unos alkohola.

STRELAC

Zabrinuti ste za polje finansija jer se u prethodnom periodu neke stvari nisu odvijale onako kako ste planirali. Dopada vam se jedna osoba koja deluje veoma misteriozno i privlačno.: Potreban vam je odmor.

JARAC

Niste zadovoljni poslovnim ugovorom koji vam je ponuđen i planirate da predložite neke izmene. Ukoliko ste u braku mogući su manji nesporazumi sa voljenom osobom. Povoljan je dan za novu vezu. Koža vam je osetljiva.

VODOLIJA

Nije vam lako da izađete na kraj sa svim poslovnim obavezama koje vas očekuju. Pred vama je naporan dan. Moguće je da vam se dopada jedna pomalo stidljiva i prilično skromna osoba. Želudac vam je osetljiv.

RIBE

Nije preporučljivo da rizikujete danas. Mogli biste da budete oštećeni od strane neke osobe rođene u znaku Blizanaca. Očekuje vas zanimljiv dan za polje ljubavi... Slede vam nova poznanstva. Bavite se sportom!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs