Očaraće sve oko vas

Čist luksuz koji svaka žena može da priušti sebi: Tri savršena parfema sa potpisom čuvenih dizajnera!

Mirisne note u koje ćete se momentalno zaljubiti

Lifestyle
Autor:
Čist luksuz koji svaka žena može da priušti sebi: Tri savršena parfema sa potpisom čuvenih dizajnera!
Foto: Shutterstock

Kada biramo parfem, miris je, naravno ono što će presuditi u odabiru.

Ali, šta je to što nas privuče i nagna da odaberemo baš tu specifičnu notu? Ono što od parfema tražimo svakako jeste da zadovolji naše lično hedonističko čulo mirisa i emocije koje u nama budi određeni miris, ali govoto neprimetno se tu uvlači i želja da se zbog parfema osetimo poželjnije, možda malo i nedostižnije?

Ono na šta prvo pomislimo kada kažemo "nedostižno" verovatno je raskoš i luksuz. Ipak, kada govorimo o parfemima, moguće je uživati u osećaju čistog luksuza po ceni koja nam ipak nije nedostižna, već veoma pristupačna.

Avon je predstavio liniju tri mala remek dela - Artistique liniju parfema koju su u delo sprovela tri vrhunska kreatora - Emili Koperman, Moris Rasel i Aleksandra Karlin, najveća imena industrije najlepših i najluksuznijih parfema današnjice.

Aleksandra Karlin
Aleksandra Karlinfoto: Promo

"Stvarati miris slično je pričanju priče Poenta je u tome da pronađete savršenu kompoziciju koja će dirnuti ostale u srce. Trudim se da svaki od sirovih materijala igra specifičnu ulogu, da se ne bi potpuno stopio u sam miris. Mislim da je to ono što me razlikuje", objasnila je Aleksandra Karlin, koja je za liniju Avon Artistique kreirala parfem Patchouli Indulgence, delikatni cvetni miris koji hipnotiše.

foto: Promo

Čuveni Moris Rasel takođe ima svoj imperativ kada stvara magične note najlepših parfema:

"Iza same umetnosti nalazi se tehnika koja mora da bude savršeno savladana. Za to su potrebne godine napornog rada. Ja se izražavam asertivno i oslanjam se na svoju snagu, velikodušnost i svoja ubeđenja kada upotrebljavam i biram sastojke za miris".

Moris Rasel
Moris Raselfoto: Promo

Svoju proverenu tehniku još jednom je savršeno demonstrirao kreirajući parfem Magnolia en Fleurs, predivnu simfoniju magičnog cveta magnolije. Živopisna nota kojom vlada izuzetna svežina u ovom posebnom mirisu na najlepši način dočarava dolazak proleća.

foto: Promo

Emili Koperman, sa druge strane, ume da svaki životni trenutak iskoristi kao inspiraciju za stvaranje najlepših mirisnih nota.

Emili Koperman
Emili Kopermanfoto: Promo

"Parfimerstvo je umetnost kreiranja mirisa koji u sebi nosi emociju i prenosi je na druge. Moji izvori inspiracije su beskonačni. Ja svaki trenutak i lično iskustvo pretačem u akorde, a akorde pretvaram u mirisna iznenađenja, nešto novo i neočekivano", rekla je dama koja potpisuje parfem Iris Fetiche.

foto: Promo

Ovaj zavodljivi miris koji će obožavati sve sanjalice ima moć da prizove sećanja na prošla leta i stvori osećaj spokojne nostalgije zahvaljujući delikatnom mirisu irisa pomešanim sa nežnim tračkom vanile.

Koju vrstu luksuza ćete vi podariti sebi? Koji god da izaberete, nema šanse da pogrešite, jer ova tri remek dela iz Avon linije parfema Artistique su pun pogodak u svakoj prilici, koju god poruku da želite da pošaljete svojim parfemom...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs