Tradicija stara vekovima

Slavimo Mladence, slavimo ljubav!

Često nije lako naći pravi poklon za ovaj praznik - on treba da bude i praktičan i da se rado koristi

Lifestyle
Autor:
Foto: Promo

Vekovima unazad se u našoj zemlji s početkom proleća slavi jedan poseban praznik – Mladenci. Ovaj praznik slave 22. marta svi oni parovi koji su se prethodne godine venčali pre ovog datuma. Prema starim narodnim verovanjima, na Mladence bi bračne parove trebalo da posete i daruju svi gosti koji su bili na venčanju, a koje će supružnici dočekati sa 40 kolačića „mladenčića“.

 

Ipak, kroz vekove, običaji su se menjali - parove posećuju samo najbliža porodica i prijatelji, ali je i danas prisutna tradicija donošenja poklona koji bi novovenčanim supružnicima trebalo da upotpune dom. Naravno, često nije lako naći pravi poklon za Mladence – on treba da bude i praktičan i da se rado koristi. Takav poklon odlikuje prvenstveno savremena tehnologija upakovana u moderan dizajn, ali, u skladu sa praznikom, poklon treba da nosi i deo tradicije.

 

Zbog toga, Gorenje je spremilo specijalnu akcijsku ponudu najpopularnijih malih kućnih aparata koji će novopečenom paru svojim inovativnim fukcijama priskočiti u pomoć u tradicionalnim kućnim poslovima. Bilo da je u pitanju kuhinjski robot, štapni mikser, ketler ili toster, Gorenje će početak zajedničkog života učiniti jednostavnijim i ugodnijim, a vama olakšati biranje korisnog poklona koji sigurno neće završiti na poslednjoj polici u ostavi.

foto: Promo

Osim akcijskom ponudom, Gorenje obeležava Mladence i, sada već tradicionalno, nagradnim konkursom na veb-sajtu slavimozajedno.gorenje.rs.

 

Svi korisnici imaju priliku da podele kratku priču ili savet roditelja ili bake i deke o negovanju braka i porodice kojim su se vodili kroz život. Dok birate savršen poklon kojim ćete obeležiti ovaj praznik, poslušajte dragocene savete parova koji su dočekali srebrnu i zlatnu svadbu i glasajte za najkorisniji, jer će pet pobedničkih priča praćenih retro fotografijom Gorenje nagraditi vrednim poklonima.

 

Gorenje kućni aparati su već 70 godina simbol za kvalitet i pouzdanost i baš oni će biti pravi mali znak pažnje za krunisanje divnog i dugovečnog braka prijatelja, kumova ili mlađih članova porodice. Ova specijalna akcijska ponuda traje do kraja marta, a više informacija možete pronaći na gorenje.rs ili u najbližem Gorenje studiju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...