Ovako stoje stvari

7 razloga zašto je bolje biti mudra nego pametna žena: Ipak, izbor je na vama!

Evo po čemu se mudra osoba razlikuje od pametne osobe.

Lifestyle
Autor:
7 razloga zašto je bolje biti mudra nego pametna žena: Ipak, izbor je na vama!
Foto: Shutterstock

Mudra žena se ovako ponaša:

1. Mudra žena nikad neće ukazati na mušku grešku, praviće se da ništa nije primetila. Pametna žena će takvom muškarcu ponosno reći: Jesam li ti rekla.

2. Kad bude stani-pani, mudra žena će muškarcu pokazati kako da reši problem, dok će pametna žena sama da reši problem.

3. Mudra žena će pustiti svoje dete da ispita svoju ličnost, dok će pametna žena dete primorati da nauči matematiku. Kad deca odrastu, mudra majka će im pružiti priliku da uče na greškama, dok će pametna majka davati savete i nadgledati svaki njihov korak.

4. Kada radi u kancelariji, mudra žena će stvoriti divnu radnu atmosferu, trudeći se da svi lepo rade. Pametna žena će vredno raditi kako bi imala dobre rezultate.

5. Kada je reč o roditeljima, mudra žena će saslušati njihove savete, ali će raditi po svome. Pametna žena će braniti svoju nezavisnost i psovati svaki put kada joj kažete neki savet.

6. Mudra žena se ne trudi da promeni svet jer je svesna da promene nastaju od nas lično. Menja sebe da bi došlo do globalne promene. Pametna žena će uraditi sve da promeni sve oko sebe.

7. Mudra žena je sigurna da je istina na strani onih koji su srećne ruke. Pametna žena misli da je onaj koji je upravu u stvari srećan čovek.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs