ŽIVOTNA LEKCIJA

Život je kratak, u obavezi si da budeš srećan svakog dana: Mudre izjave Meril Strip koje baš svako mora da pročita!

Svaki dan je kao poklon, iskoristite ga maksimalno

Lifestyle
21:59h Autor:
Foto: Reuters

Meril Strip se razlikuje od svih holivudskih zvezda, ona je bliska narodu pored ogromne slave koju je postigla, zato ne čudi što je veliki broj ljudi voli. Ona je poput nas.

 

Njene reči su mnogi citirali, one će vas nsmejati, ali i naterati da preispitate životne stavove koje imate i način na koji živite. 

 

“Znam da je život kratak i da moram da budem srećna žena, nema razloga da drugačije mislim. Svako od nas mora da ima svoj put i svoja pravila. Oslanjajte se isključivo na sopstveno mišljenje. Na kraju, to je ono što se vama čini dobro, a ne ono što ti je majka rekla, ni bilo ko drugi."

 

"Budući da će biti sve manje vremena pred vama, želite da budete tačno ono što jeste, a ne ono što drugi očekuju od vas."

 

Kad u životu stvari krenu loše, ovako im stanite na kraj: Dragoceni saveti Ričarda Gira za srećan život!

foto: AP

"Morate prihvatiti da postajete stariji. Život je dragocen i kada izgubiš mnogo ljudi, shvataš da je svaki dan poklon. U obavezi si da budeš srećan svaki dan."

 

"Nemam više strpljenja za neke stvari; ne zbog toga što sam postala arogantna, već jednostavno zbog toga što sam došla do jedne tačke u životu kada više ne želim da gubim vreme na ono što me rastužuje ili ranjava. Nemam više strpljenja za cinizam, preteranu kritičnost ili zahteve bilo koje vrste. Izgubila sam volju za udovoljavanjem onima koji me ne cene, nemam ljubavi za one koji me ne vole i ne želim da se nasmešim onima koji se ne smeše meni. Ne trošim više niti sekund na one koji me lažu ili pokušavaju da me izmanipulišu. Ne želim više da budem u blizini onih koji se pretvaraju, koji su nepošteni ili površni. A povrh svega, nemam strpljenja ni za koga ko ne zaslužuje moje strpljenje

 

Mudre reči Nebojše Glogovca: Ako mračiš, mračno je. Ako sijaš, sjajno je. Do tebe je! (VIDEO)

 

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...