Svet

Nakon 27 godina braka, Filip (57) je priznao da je gej: Evo šta njegova žena misli o tome! (FOTO, VIDEO)

Kada je voditelj javno priznao da je gej, svi su pritrčali da mu čestitaju, ali šta o tome misli njegova žena

Lifestyle
12:37h Autor:
Nakon 27 godina braka, Filip (57) je priznao da je gej: Evo šta njegova žena misli o tome! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Filip Šofild (57) je engleski TV voditelj. U braku je sa Stefani Louv (55) već punih 27 godina. Naizgled, savršeno srećan i harmoničan brak, naišao je na ozbiljan problem prošle nedelje kada je Filip u jutarnjem programu, uživo, prizano da je gej.

Brus Vilis je mir pronašao pored 23 godine mlađe manekenke: Takvu ženu sam tražio čitavog života, ni jedna joj nije ni do kolena!

foto: Profimedia

Voditelj je svoju suprugu upoznao na televiziji gde su oboje radili, da bi se 1993. godine par venčao i dobio dve kćerke - Moli (27) i Rubi (24).

Filip je objasnio da je bio "naivan" misleći kako će suzbiti svoju seksualnost venčanjem sa Stefani 1993. godine. To ga je dovelo do ozbiljnih psihičkih problema. Priznao je da je razmišljao o samoubistvu, te da se godinama borio sa depresijom pre nego se pomirio sa time da je gej.

Evo šta o tome misli njegova supruga Stefani:

"Ovo je najbolniji period u našem braku dugom 27 godina," izjavila je ona nakon što je njen suprug javno priznao da je znao da je gej kada se oženio njome.

Deda (95) priznao da je gej: Nakon 67 godina braka, sada traži muškog partnera! (VIDEO)

"Kada bih razmišljao o tome, tokom našeg braka, uvek sam to nekako "gurao" u drugi plan, želeći da to tamo ostane jer sam trenutno bio srećan," rekao je Filip.

Voditelj je rekao da je njegova supruga upoznata sa svime, te da je prošla i da prolazi sa njim kroz sve procese priznanja i sebi i svetu.

foto: Profimedia

"Nikad nismo imali tajne. Teško je, ali nije nešto što se dogodilo iznenada, sa time se suočavam u svojoj glavi već duže vreme, a mi smo to sve zajedno prošli, bili smo iskreni i otvoreni jedno prema drugom.

Ona je neverovatna. Neverovatna je. Nema nikog u mom životu ko bi me više od nje podržao. To bukvalno zapanjuje!"

Stefani ne planira da se razvede od Filipa, bez obzira na njegovo priznanje.

"Stefani nije ogorčena zbog toga što je Filip priznao da je gej. Ona nije tip osobe koja je zlobna i koja bi ga povlačila po sudu. Rekla je da će biti uz njega sve dok on ne bude srećan u svom novom životu, a onda će razgovarati o mirnom i sporazumnom razvodu," rekao je dobro obavešten izvor za People magazin.

Tada sam razmišljao da je bolje da sam umro: Životna priča Predraga Ejdusa! (FOTO, VIDEO)

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs