Taj ludi svet

Zovu je živi anđeo: Zašto nam se čini da je Ajra izuzetno nesrećno dete? (FOTO)

Šta dete zna kakav život želi? Izgleda da je važnije šta njeni roditelji žele

Lifestyle
08:52h Autor:
Zovu je živi anđeo: Zašto nam se čini da je Ajra izuzetno nesrećno dete? (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/officialaccountz

Ajra Braun je postala popularna kada je imala samo dve godine. Ona je slučajno došla do maminog nesesera sa šminkom i pokušala da se našminka. Njenoj mami je to bilo toliko simpatično da je Ajru pogurala u smeru profesionalnog modelinga.

Majka je rešila da od Edne napravi kraljicu lepote! Terala je da se šminka i pije energetske napitke: Evo šta se sa njom desilo!(FOTO)

Roditelji devojčice, prodavali su njene fotografije svim agencijama. Javnost je tada zgroženo tvrdila kako je dete previše malo da bi se toliko javno prikazivalo, a i šminkalo, imajući u vidu štetnost ovih proizvoda za lice.

10 stvari koje zaglupljuju dete: Prestanite to da im radite!

Ajra je imala samo dve godine, kada je stekla međunarodnu slavu. Imala je obožavatelje širom zemlje, a zvali su je lutkom i živim anđelom od krvi i mesa.

Šta vas briga kako ja vaspitavam moje dete: Svađa u autobusu prerasla u spektakl!

Sa svojom zlatno plavom kosom, bucmastim obrazima, blistavo plavim očima i belim zubićima dete je stvarno podsećalo na anđela.

Na Nepalu se nalazi prava, živa boginja: Evo kako izgleda njen život! (FOTO)

Kako bi Ajra izgledala "još lepše", roditelji su je vodili u solarijum, izlagali je raznim kozmetičkim procedurama, šminkali je po ceo dan... Mala Ajra je volela da se slika i presvlači, ali šta bi dete moglo da zna? Imala je samo tri godine kada je postala najplaženiji top model među decom.

Kćerka i sin se ne odgajaju isto: Mama i tata imaju različita zaduženja!

Kao što se često dešava, devojčici je brzo sve dosadilo. Sada ima 9 godina, nastavlja da glumi i da se fotografiše. Čak je igrala u par filmova, ali u njenoj pojavi nema ništa više zanimljivo.

Evo kakva smo imena davali deci 1981. godine: Bilo jednom u Jugoslaviji!

Mnogi veruju da je devojčica primorana da se eksponira jer njeni roditelji imaju bolesne ambicije da im dete bude poznato.

(Stil.kurir.rs)

Devojčica ne mora da zna kućne poslove: Nikad!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs