Astrologija

Dnevni horoskop za 25. decembar: Ruka koja daje uvek je iznad one koja prima!

Vaga umorna, Lav srećan, Vodolija zadovoljna, Ribe očajne, Škorpija smišlja neku prevaru

Lifestyle
08:24h Autor:

OVAN

Ukoliko ste uplašeni za svoju poslovnu poziciju, imajte na umu da će vam se problemi na ovom polju rešiti. Očekuje vas prilika da u svom bliskom okruženju ostvarite zanimljiv ljubavni kontakt. Mogući su problemi sa pritiskom.

BIK

Možete da očekujete da ćete uspeti da rešite probleme koji su vas brinuli u prethodnom periodu na ovom polju. Ukoliko ste slobodni, nova osoba će pokazati interesovanje ka vama. Povedite računa o ishrani.

BLIZANCI

Moguće je potpisivanje ugovora ili sklapanje nekog novog poslovnog partnerstva koje će vam biti prilično važno. Želite da napravite promene kada je u pitanju ljubavna situacija. Bilo bi dobro da izbegavate cigarete.

RAK

Finansijska situacija vam je promenljiva i iz tog razloga ste pod velikim stresom u ovom periodu. Želite da pokažete voljenoj osobi da ste tu za nju bez obzira na sve. Možete da očekujete da ćete kao par napredovati. Dobro zdravlje.

LAV

Pokušajte da dođete do kompromisa sa poslovnim saradnicima. Vreme je da na ovom polju napravite neke manje ustupke. Imate utisak da voljena osoba nema uvek dovoljno razumevanja za vas. Skloni ste depresiji.

DEVICA

Slušajte svoju intuiciju i potrudite se da budete posvećeni svom poslu. Uskoro vas očekuju dobre promene. Nije povoljan dan kada je u pitanju ljubav, moguće je da ćete biti razočarani partnerom. Problemi sa nervnim sistemom.

VAGA

Moguće je da ćete uspeti da ostvarite napredovanje na polju posla i da ćete biti zadovoljni situacijom na ovom polju. Pojavljuju se novi problemi koji će vam poljuljati odnos sa partnerom. Prijala bi vam masaža.

ŠKORPIJA

Nije povoljan dan za vaš posao. Dosta toga bi moglo iznenada da vam se zakomplikuje. Moguće je da ćete na ljubavnom polju imati neke neočekivane preokrete u odnosu sa osobom do koje vam je stalo. Izbegavajte alkohol.

STRELAC

Očekuje vas povoljan period u kojem ćete uspeti da ostvarite svoje poslovne planove. Deluje vam da ćete u odnosu sa voljenom osobom imati neke problem jer se on ne ponaša sasvim fer prema vama. Problemi sa zuboboljom.

JARAC

Razmišljate o pokretanju novog posla koji bi u budućnosti mogao da vam donese dobru zaradu. Dolazite do prilike da se upoznate sa novom osobom koja će vam na prvi pogled biti simpatična na neki način. Stanje je sve bolje.

VODOLIJA

Dolazite do pozitivnih okolnosti na polju posla. Moguće je da ćete rešiti neke probleme koje ste imali ranije. Nakon susreta sa osobom koja vam se dopada biste mogli da imate dosta novih emocija. Mogući su problemi sa plućima.

RIBE

Moguće je da st preopterećeni obavezama na ovom polju i da vam je jako teško da nađete dovoljno slobodnog vremena. Možete da očekujete lep odnos sa voljenom osobom. Imate višak energije, prijaće vam trening.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs